adscode
adscode

TUDEM Yönlendirme Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

TUDEM Sınavı sorusu cevapları açıklandı mı? Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

TUDEM Yönlendirme Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?
Sınavlar
TUDEM Her yıl Ocak ayında Tüm Türkiye'de aynı anda uygulanan bir sınavdır. Bu sene 16 Ocak 2016 tarihinde uygulanan TUDEM yönlendirme Sınavı 3.sınıflar için saat 10:00 da başladı ve 90 dakika sürdü. Örneğin ilkokul 3 .sınıflar için Sınavda Türkçe'den 17 soru , Matematik'ten 18 soru , Fen ve Teknoloji'den 10 soru, Hayat Bilgisinden 10 soru ve İngilizceden 5 soru soruldu. 4.-5.-6.-7.-8. Sınıf öğrencileri için sınav saat 14.00’te yapıldı. TUDEM sınavlarında 2 yanlış bir doğruyu götürüyor.
 
Ülke genelinde aynı gün ve saatte yapılan Tudem Yönlendirme Sınavı, gözetmenler denetiminde, özel güvenlik görevlileri ve destek personel eşliğinde kontrollü ortamda gerçekleştirilir
 
Sınav Süreleri; 3. sınıflar için 90 dk, 4. ve 5. sınıflar için 100 dk, 6. ve 7. sınıflar için 120 dk, 8. sınıflar için 150 dk’dır.
 
TUDEM Yönlendirme Sınavı'nda, optik formlar öğrenciye özel olarak hazırlanır. Sınav günü öğrencinin adı soyadı, okul ve sınıfı, T.C. Kimlik numarası ve sınava girdiği merkez ile ilgili tüm bilgiler, kodlanmış olarak sınav salonuna hazır gelir.
 
Tudem Yönlendirme Sınavı'nda yer alan soruların %50'si kolay, %35'i orta, %10'u orta-zor, %5'i zor olarak sınıflandırılır. Tudem Yönlendirme Sınavı'nın soruları, birbirinden bağımsız üç farklı komisyonun onayından geçerek hazırlanır.
 
TUDEM Yönlendirme Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? TUDEM Sınavı Sorusu Cevapları
 
Tudem Eğitim Yayınları, merkezi sınavlara yönelik, her biri alanında uzman eğitimciler tarafından özel olarak hazırlanan pek çok soru bankası, konu anlatımlı test kitabı, deneme sınavı setleri hazırlayıp yayımlamaktadır. Tudem’e alternatif olarak Turuncu ve Bloktest adıyla iki ayrı eğitim odaklı marka daha yaratmıştır. Liselere hazırlık sürecinde, öğrencilerin gereksinim duyacağı her türlü bilgiyi; kapsamlı bir şekilde açıklayarak, özümsemesini amaçlayan Tudem Eğitim Yayınları, tüm markalarıyla öncelikli olarak öğrencilerin ihtiyacını, seviyesini ve müfredatı esas alır.
 
Sınav sonuçları ile ilgili edinilebilecek belgelerden bazıları şöyledir.
 
Sınav Sonuç Belgeleri,
İl, İlçe, Sınıf Puan yada Net Sıralı Listeler,
Öğrenciye göre Konu ve Soru Analizleri,
Okul, Sınıf Başarı Analizleri,
Sınıf, Tc. Kimlik No, İl, İlçe, Kurum, Öğrenci No ve İsminizi doğru giriniz.
 
Sınıflara göre cevap anahtarları 22 Ocak 2016 Cuma günü, tüm sınav merkezlerinden optik formlar genel merkezimize ulaştıktan sonra açıklanacaktır. 
 
16 Ocak 2016 tarihinde TUDEM tarafından 3.sınıftan, 8. sınıfa kadar ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik olarak gerçekleştirilen TUDEM sınavına ait soru ve cevapları açıklanır açıklanmaz  haberimizde güncellenecektir.
 
TUDEM sınav sonuçları açıklandığında haberimizde güncellenecektir.

TUDEM Yönlendirme Sınavı Sonuçları ve Soru ve Cevapları açıklandığında aşağdaki link aktif olacaktır.

TUDEM SORU VE CEVAPLAR VE SONUÇLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)