adscode
adscode

TÜGVA yaz etkinliklerine 19 bin öğrenci katılacak

Türkiye Gençlik Vakfı'nın öğrencilere sosyal, kültürel ve eğitsel alanlarda katkıda bulunmayı amaçlayan yaz okulu ve doğa kampına, 19 bin öğrenci katılacak.

TÜGVA yaz etkinliklerine 19 bin öğrenci katılacak
Eğitim
Türkiye Gençlik Vakfı'nın (TÜGVA) yaz okuluna 10 bin ortaokul, doğa kampına ise 9 bin lise öğrencisi iştirak edecek.

TÜGVA'dan yapılan açıklamaya göre, programlar TÜGVA İstanbul İl Temsilciliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün katkılarıyla düzenleniyor.

Gençlerin gelişimlerine, maneviyatlarını merkeze alarak sosyal, kültürel ve eğitsel alanlarda katkıda bulunmayı amaçlayan yaz okulu ve doğa kampı programları devam ediyor.

Öğrencilerin yaz tatillerini hem eğlenerek hem de öğrenerek, verimli şekilde geçirmelerini sağlayan yaz okulu ve doğa kampı programları, dini eğitimlerin yanı sıra çeşitli spor aktivitelerini de barındırıyor.

Geçmiş eğitim ve öğretim yılının stresini atarak gelecek döneme motive olan öğrenciler, programlara yoğun ilgi gösteriyor.

İstanbul'un 39 ilçesinde, 42 okulda ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlenen ve 28 Temmuz'a kadar devam edecek yaz okullarına, 10 bine yakın öğrencinin katılması bekleniyor.

Yaz okulunda her hafta bin öğrenci misafir edilecek
TÜGVA'nın lise öğrencileri için Edirne'nin Keşan ilçesinde düzenlediği kamp alanında her hafta bin öğrenci misafir edilecek. Doğa kamplarına 9 bin lise öğrencisi katılacak.

Yaz kampının 28 Ağustos'a kadar devam etmesi planlanırken, alanın

AA

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)