adscode
adscode

Türk ve Yunan yazarlar gençlerle buluşuyor…

Edebiyat alanına çocukların ve gençlerin dikkatini çekmek, yaratıcılıklarını artırmak amacıyla Üsküdar Üniversitesi ev sahipliğinde 1. Uluslararası Marmara Çocuk ve Gençlik Edebiyatı Sempozyumu düzenlenecek.

Türk ve Yunan yazarlar gençlerle buluşuyor…
Etkinlikler

Davranış Bilimleri ve Sağlık alanında Türkiye’nin ilk ve tek tematik üniversitesi olan Üsküdar Üniversitesi, edebiyat alanında önemli bir projeye ev sahipliği yapacak.

“1. Uluslararası Marmara Çocuk ve Gençlik Edebiyatı” sempozyumunda Üsküdar ve Şişli’deki ilkokul ve orta öğretimde eğitim gören öğrenciler, Türk ve Yunan çocuk ve gençlik edebiyatı yazarları ile buluşma olanağı bulacak.

27-31 Mayıs 2015 tarihlerinde Üsküdar Üniversitesi Merkez Yerleşkesi’nde İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü, Üsküdar Belediyesi, Kalkandere Eğitim Vakfı ve Ergi İletişimin işbirliğiyle düzenlenen, Uluslararası Rodos Yazarlar ve Çevirmenler Merkezi tarafından desteklenen sempozyumda Türk ve Yunan çocuk - gençlik edebiyatı yazarlarıyla buluşturmak ve karşılıklı iletişim ortamı oluşturmak hedefleniyor.

Türk ve Yunan yazarlar sempozyuma katılacak

Sempozyum kapsamında Türk çocuk edebiyatının usta kalemleri ile Yunanistan’dan Uluslararası Rodos Yazarlar ve Çevirmenler Merkezi’nden de değerli yazarlar öğrencilerle buluşacak. Yazarlarla söyleşi yapma şansını yakalayacak öğrenciler, yazarların düşünce ve motivasyon dünyasını öğrenerek “Ben de yazabilirim” duygusunu yaşayacak.





                                                                                      


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)