adscode
adscode

Ücretsiz Eğitim İçin Kayıtlar 7 Eylül'de Başlıyor

İSMEK’ in 2015-2016 eğitim dönemi kayıtları, 7 Eylül Pazartesi günü başlıyor.

Ücretsiz Eğitim İçin Kayıtlar 7 Eylül'de Başlıyor
Kurslar
Bu yıl 235 kurs merkezinde 400’den fazla branşta eğitim verecek olan İSMEK’ ten eğitim almak isteyenler, başvurularını geçen yıl olduğu gibi yine internet üzerinden online yapabilecek. Kayıt işlemi kurumun resmi web sitesi (www.ibb.gov.tr) www.ismek.org üzerinden gerçekleştirilecek. Yapılacak bu ön kayıt sonrası öğrencilerin, ilgili kurs merkezine şahsen başvurması gerekiyor.   

Kayıt işlemi kurumun resmi web sitesi (www.ibb.gov.tr) www.ismek.org üzerinden gerçekleştirilecek. Yapılacak bu ön kayıt sonrası öğrencilerin, ilgili kurs merkezine şahsen başvurması gerekiyor.   

İSMEK, yeni bir eğitim dönemi için daha kapılarını tüm İstanbullulara açmaya hazırlanıyor.

Bugüne kadar 2 milyonu aşkın İstanbulluya ücretsiz eğitim veren İSMEK, geçen yıl olduğu gibi 2015-2016 eğitim dönemi için de internet üzerinden kayıt kolaylığını sürdürecek. İSMEK’ in eğitimlerinden yararlanmak isteyen İstanbullular, istedikleri branşa kurumun resmi web sitesi olan www.ismek.org üzerinden online olarak kayıt yaptırabilecek.  

Her eğitim döneminde hizmet alanını daha da genişleten İSMEK, bu yıl İstanbullulara 400’den fazla branşta ücretsiz eğitim verecek.

Online Kayıt Nasıl Yapılacak?

İSMEK’ in 235 kurs merkezinde eğitim verdiği 400’ün üzerindeki branştan herhangi birine kayıt yaptırmak için, kurumun resmi web sitesi www.ismek.org’da yer alan kayıt butonuna tıklamak yeterli olacak. Böylelikle ister kurs merkezlerine göre, ister de eğitim almak istenen branşa göre dilenen kursa kayıt yaptırılabilecek.

İnternet üzerinden yapılacak bu işlem ön kayıt olarak kabul edilecek. Ön kayıt gerçekleştikten sonra öğrenci adaylarının en geç 27 Eylül Pazar gününe kadar ilgili kurs merkezine kesin kayıt için gerekli olan kimlik fotokopisi ile başvurması gerekecek. 

İSMEK’ in geçtiğimiz yıl hayata geçirdiği online kayıt uygulaması, İstanbullulara branşların yıl içinde eğitim verilecek farklı kurlarına da şimdiden kayıt yaptırabilme kolaylığı sağlıyor. 

İstanbullular, 7 Eylül tarihinden itibaren başlayacak olan online kayıt işlemi öncesi İSMEK eğitimleri ve branşlar hakkındaki en güncel bilgilere, İSMEK’ in sitesi www.ismek.org adresinden ulaşabiliyor. Bunun yanı sıra İSMEK’ in, Facebook ve Twitter adreslerinden de eğitimlerle ilgili güncel bilgilere erişmek mümkün. 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)