adscode
adscode

Üniversite hocasından örnek proje!

Sakarya Üniversitesi’nden Yrd. Doç. Dr. Mahmut Karaman, geçen yıl ‘evsizlere bir kase çorba’ sloganıyla paylaştığı aşhane projesi her geçen gün büyüyor. Karaman 30 Haziran’da İstanbul’da 1000 kişilik…

Üniversite hocasından örnek proje!
Eğitim
Sakarya Üniversitesi'nden Yrd.  Doç. Dr. Mahmut Karaman, soğuk kış gecelerinde evsizlere bir kase çorba veren Aşhane projesini geçen yıl başlattı. Karaman'ın bu ‘rastgele iyilik' projesiyle sosyal yaşam içerisinde hiç kimseyi ayrıştırmadan, insanların dili, dini, ırkı, rengi konusunda seçicilik yapmadan bir yardımseverlik örneği sergilemeye çalıştı. Yardımseverlerin ve özverili gönüllülerin katkılarıyla proje büyüdü ve binlerce kişiye gıda, giyim ve ev eşyası yardımları ulaştırmaya başladı.

1000 KİŞİLİK İFTAR
Aşhane, 30 Haziran Perşembe günü Ümraniye Topağacı Mahallesi, Muhtarlık Parkı'nda 1000 kişilik iftara hazırlanıyor. “Her insan yapmadığı iyilikten dolayı suçludur”  sloganı ile hareket eden Yrd. Doç. Dr. Karaman, “Gözleri ve yürekleri ışıl ışıl gönüllülerin daha çok ihtiyaç sahibine ulaşmasının yolu, yardımseverlerin katkısıyla mümkün olur” diyor.

Fırat Tur/ Sözcü

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)