adscode
adscode

Üniversite öğrencileri ilkokulu boyadı

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) öğrencileri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında bir ilkokulun demir parmaklıkları, duvarları ve kaldırımlarını boyadı.

Üniversite öğrencileri ilkokulu boyadı
Eğitim
BEÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde öğrenim gören 27 öğrenci, "Karadan Yeşile Geleceği Boyuyoruz" adıyla hazırladıkları proje kapsamından Zonguldak İlkokulunu boyadı.

Proje yürütücüsü Yonca Şensoy, yaptığı açıklamada, çocukların hayatlarına dokunabilmek için bu projeyi gerçekleştirdiklerini söyledi.

Proje kapsamında kentte ve köylerde daha önce birçok okul boyadıklarını belirten Şensoy, şöyle konuştu:

"Genç kardeşlerimizin daha renkli ve cıvıl cıvıl bir ortamda okuyabilmelerine destek olmak istedik. Okulun demirlerini, duvarları, kaldırımlarını boyamanın yanı sıra çiçekler ektik. Her yıl farklı bir okulda bu projeyi gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Bu sene bu okulumuzu tercih ettik. Çocuklar da bizlere yardımcı oluyorlar. Çocuklar yaptığımız işleri gördükçe bizlere özeniyorlar. Bu içlerinde de yer ediyor. Büyüdükleri zaman kendileri de bu tarz etkinlikler yaparak faydalı olmak isteyecekler. Bu bakımdan da projenin çocuklara faydalı olacağını düşünüyorum."

Öğrencilerden Abdullah Kotan da çocukların projeden dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, "Minik yüreklere destek vermek istedik. Daha önce köy okullarını da boyadık ama bu okulumuzun ihtiyacı olduğunu görünce buradan başladık. Olumlu tepkiler aldık. Bu da bizi mutlu ediyor." dedi.

AA

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)