adscode
adscode

Üniversite Öğrencileri Köy Çocuklarını Sevindirdi

Cumhuriyet Üniversitesi Eğitim Fakültesi 3. sınıf öğrencileri başlatmış olduğu projeyle köy çocuklarını sevindirdi.

Üniversite Öğrencileri Köy Çocuklarını Sevindirdi
İlkokul
Eğitim Fakültesi Türkçe öğretmenliği 3. sınıf öğrencileri Topluma Hizmet Dersi kapsamında “Uğurlu Proje” adı altında merkezde düzenledikleri yardım kampanyası sonucu topladıkları, giyecek, bilgisayar, projeksiyon ve okul ihtiyaçlarını Merkeze bağlı Olukman köyünde bulunan ana sınıfı, ilkokul ve ortaokul öğrencileri ile buluşturdular.

Türkçe öğretmen adayı gençler Murat Koç, Merve Ayten Akay, Harun Altuntaş, Kadir Dağaşan ve Murat Atakan Taşçı’dan oluşan öğrenciler, ders olarak başlattıkları çalışmaları daha da geliştirerek uğurlu projeye dönüştürdüler ve köyde kısıtlı imkanlarda eğitim gören öğrencileri sevindirdiler.

Yapılan yardım kampanyası ile ilgili açıklamalarda bulunan Türkçe Öğretmenliği 3. sınıf öğrencisi Murat Koç, Topluma Hizmet Dersi kapsamında bu projeyi 5 kişilik sınıf arkadaş grubu ile hayata geçirdiklerini söyledi. Sponsorlar ve kendi imkanlarıyla topladıkları ve satın aldıkları malzemeleri ihtiyacı olan köye teslim etmekten çok mutlu olduklarını dile getiren Koç, “Üniversite de eğitim gören öğrenciler olarak toplum yararına “Uğurlu Proje”yi hayata geçirdik.

Bu projede sponsorlarımızın da destekleriyle okulumuzun ve çocuklarımızın ihtiyaçlarını bir nebze de olsa karşılamaya çalıştık. Öğrencilerimize kırtasiye ve kitap dağıtırken çok mutlu oldular. Bizlerde küçük kardeşlerimizin mutluluğuna bu şekilde destek olmaya çalıştık. Sponsor olan firmalarımıza ve katkı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz.”dedi

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)