adscode
adscode

Üniversite Öğrencileri Sokak Duvarlarını Renklendirdi

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi öğrencileri, cadde ve sokaklarda bulunan boş duvarları renklendirdi.

Üniversite Öğrencileri Sokak Duvarlarını Renklendirdi
Eğitim
Sakarya Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi öğrencilerinden Halil Petük ve Adekan, Sakarya Üniversitesi Rektörlüğü tarafından sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü binası önünde yer alan bina ve duvarı, yaptıkları resimlerle renklendirdiler. Bu tür etkinliklere olan katkılarından dolayı mutlu olduklarını ifade eden SAÜ Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Resim bölümü öğretim üyesi Doç. Şive Neşe Baydar, “Hem fakültemiz, hem bölümümüz ve en çok da öğrencilerimiz adına böylesi projelerde yer almak, bizler için çok önemli. Yaptığımız çalışmalar, buradaki atmosferi görsel olarak bütünlemeyi hedefleyen çalışmalardır. Katkımız olduğu için mutluyuz” diye konuştu.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Mutlu Işıksu da tamamlanan proje için katkılarından dolayı başta Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.


İHA

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)