adscode
adscode

Üniversiteler Kick Boks Şampiyonası başladı

Türkiye Üniversiteler Kick Boks Şampiyonası, Antalya'da başladı.

Üniversiteler Kick Boks Şampiyonası başladı
Eğitim
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kundu turizm bölgesindeki bir otelde düzenlenen şampiyonanın açılış törenine, Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı, Okçuluk Federasyonu Başkanı Abdullah Topaloğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, antrenörler, öğrenciler ve sporseverler katıldı.

Törende konuşan federasyon başkanı Kayıcı, organizasyonun kick boksun tanıtımına katkı sağladığını belirterek, "Ülkemizde birlik ve beraberlik içerisinde böyle güzel çalışmalar yapmaya devam edeceğiz. Şampiyonanın güzel bir şekilde sonuçlanmasını temenni ediyor, şampiyonaya katılan sporcularımıza başarılar diliyorum." dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hacıcaferoğlu da 81 ilden turnuvaya katılan 850 gencin, sporun kardeşlik, dostluk, arkadaşlık olduğu mesajını Türkiye'ye gösterdiğini ifade etti.

Şampiyonanın ilk gününde low kick dalında erkekler 51 ve artı 91 kilo, kadınlar 48 ve artı 70 kilo, point fighting dalında ise erkekler 57 ve artı 94 kilo, kadınlar 50 ve artı 70 kiloda madalya mücadelesi verildi.

Şampiyona, 5 Mart Pazar günü sona erecek.

AA

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)