adscode
adscode

​Ürün Fotoğrafçılığında Kaliteli Marka

Roket Photo Shoots, ürünleriniz ve markalarınız için en kaliteli fotoğraf çekimlerini gerçekleştirebilen, köklü bir markadır.

​Ürün Fotoğrafçılığında Kaliteli Marka
Türkiyeden Haberler

Roket Photo Shoots, ürünleriniz ve markalarınız için en kaliteli fotoğraf çekimlerini gerçekleştirebilen, köklü bir markadır. Firmanın, fotoğraf çekimi alanında oldukça başarılı bir kariyeri mevcuttur. Çünkü markanızı en iyi şekilde tanıtmak amacıyla kurulmuştur ve bu amaca uygun olarak hem uygun fiyatlı hem de son derece kaliteli hizmet sunmaktadır. Firma, bu güne kadar çok sayıda başarılı projede yer almıştır. Bunun en büyük kanıtı ise uluslararası alanda almış olduğu Award Winner, American Fotographer, TVB Europe Edıtors Awards ve Digital Photo ödülleridir. Bu ödüllere hem yurt içinde hem de yurt dışında yapmış olduğu kaliteli fotoğraf çekimleri ile layık görülmüştür.
Hangi alanlarda hizmetler alabilirsiniz?
  • Moda fotoğrafçılığı alanında hizmet alabilirsiniz. Bu alanda yararlanabileceğiniz kategoriler ise Branding, Lookbook, Moda fotoğrafı ve ürün fotoğraf çekimi şeklindedir.
  • Mimari fotoğrafçılık alanında hizmet alabilirsiniz. Bu alanda yararlanabileceğiniz kategoriler; Branding, emlak ve mimari fotoğrafçılıktır.
  • Ürün fotoğrafları alanında hizmet alabilirsiniz. Bu alanda yararlanabileceğiniz kategoriler; Branding, Lookbook, Photograpy ve ürün fotoğrafı şeklindedir.
  • Yemek fotoğrafçılığı alanında hizmet alabilirsiniz. Bu alanda yararlanabileceğiniz kategoriler; Branding, Photograpy ve yemek fotoğrafı şeklindedir.
Firmanın özellikleri nelerdir;
  • Firma, alanında en çok kullanılan fotoğraf ekipmanları ile çalışmaktadır. Fotoğraf çekimleri özel ekipmanlar ile donatılmış olan stüdyolarda yapılır. Bu sayede hem kaliteli çekim yapılabilir, hem de maliyetiniz azaltılır.
  • Firmanın başka bir avantajlı hizmeti ise profesyonel ürün fotoğraf çekimi için özel tasarımlar oluşturması ve bu tasarımlarını en hızlı şekilde yapabilmesidir. örneğin; acilen katalog fotoğrafına ihtiyacınız olduğunda yada web sitenize yeni bir ürün eklediğinizde, hızlı bir şekilde ürünlerinizin fotoğraflarını alabilirsiniz ve direk olarak kataloglarınıza yada web sitenize ekleyebilirsiniz.
  • Moda ve e-ticaret siteleri için hazırlanan ürün fotoğraflarının çekimleri sırasında, müşteriler ile birebir iletişim kurulur ve çekim yapılırken beğenilen ışık kombinasyonları ile çekime devam edilir. Eğer müşterilerin beğenmediği bir şey olursa, çekim sırasında anında müdahale edilir. Bu sayede müşterilerin para ve zaman kaybetmesinin önüne geçilmiş olur.
Siz de ürünleriniz için profesyonel bir fotoğrafçılık anlayışıyla tanışmak için hemen http://www.roketfoto.com/  adresini ziyaret edin.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)