adscode
adscode

Üsküdar Üniversitesi Tercih Listelerinde İlk Sırada Yer Aldı

Davranış Bilimleri ve Sağlık alanında Türkiye’ye yeni bir eğitim modeli getiren Üsküdar Üniversitesi, adayların ilk sıralarda tercih ettiği üniversitelerden oldu.

Üsküdar Üniversitesi Tercih Listelerinde İlk Sırada Yer Aldı
Üniversite
Öğrencilerin ilgisinin kendini gururlandırdığını ve çok mutlu ettiğini ifade eden Rektör Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Üsküdar Üniversitesi ailesine katılan yeni öğrencilere teşekkür etti.

Kontenjanlarını % 100’e yaklaşan oranda dolduran Üsküdar Üniversitesi, yeni eğitim öğretim yılına hazırlanıyor. 4 Fakülte, 1 Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu, 4 Enstitüde, 42 program, 24 bölüm ve 10 yüksek lisans programı ile eğitim sunan Üsküdar Üniversitesi, 2015 yılında da aday öğrencilerin ilk tercihlerinde yer aldı.

Davranış Bilimleri ve Sağlık alanındaki çalışmalarıyla Türkiye’de özgün eğitim modeli sunan Üsküdar Üniversitesi, bu yıl da aday öğrencilerce tercih edilen üniversitelerden oldu.

Kontenjanlarında % 100’e yaklaşan doluluk oranı elde eden Üsküdar Üniversitesi şimdi yeni eğitim öğretim yılına hazırlanıyor.

Aday öğrencilerin Üsküdar Üniversitesi’ne gösterdiği ilginin kendisini gururlandırdığı ve mutlu ettiğini ifade eden Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan, bu sonucun üniversite olarak doğru yolda olduklarını gösterdiğini söyledi.

Üsküdar Üniversitesi ailesine katılan yeni öğrencilerle bilim yolculuğuna devam edecek olmanın heyecanını yaşadığını sözlerine ekleyen Prof.Dr. Nevzat Tarhan, Üsküdar Üniversitesi’ni tercih eden aday ve ailelerine teşekkür etti.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)