adscode
adscode

Uzaktan eğitim süresi uzayacak mı? Okullar ne zaman açılacak?

23 Mart tarihinde başlayan uzaktan eğitim sürecinin 30 Nisan tarihine kadar devam edeceği Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından açıklanmıştı. Peki uzaktan eğitim süresi uzayacak mı?

Uzaktan eğitim süresi uzayacak mı? Okullar ne zaman açılacak?
Eğitim

30 Nisan tarihinde sona erecek olan uzaktan eğitim derslerinin Bilim Kurulu tavsiyesi ile yeniden uzatılabileceği biliniyor. Peki uzaktan eğitim süresi yeniden uzatılacak mı?


Okulların 30 Nisan tarihinde açılması Bilim Kurulu üyeleri tarafından yapılan koronavirüs açıklamalarının ardından pek mümkün görünmüyor. Uzaktan eğitimin Bilim Kurulu ile yapılacak görüşmelerin ardından ileri bir tarihte açıklanması bekleniyor.


25 Mart Çarşamba günü Bilim Kurumu Toplantısı'nın ardından açıklamada bulunan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk şu ifadeleri kullanmıştı:


"Eğitimde elbette kayıplar olacaktır. Elbette eksikler olacaktır. Çocuklarımızın her türlü ihtiyacı için tüm senaryolara hazırız. Bu yolculuğu koşuyu yürüteceğiz inşallah. Bilim Kurlulunun önerisiyle önümüzdeki süreci bir mütted daha uzatıyoruz. 30 Nisan tarihi ortak kararla ortaya konuldu.


Bizim hazırlığımız olduğu için çalışmalarımızı daha geliştirerek ihtiyaçları karşılayacağız. Zaman zaman kamuoyunu da bilgilendireceğiz. Öncelikle çocuklarımızın sağlığı bakımından anne babalarımızın dikkatli olduğunun farkındayım."


30 Nisan'a yaklaşırken bu sürenin tekrar uzatılıp uzatılmayacağı merak konusu...


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)