adscode
adscode

Uzaydan Canlı Yayın

Uzaydan canlı yayın yapıldı. Nasa bir ilke imza atarak dün gece uzaydan canlı yayın yaptı. Rick Mastracchio ve Koichi Wakata Uluslararası Uzay İstasyonu'ndaki yaşamın kamera arkasını gösterdi. Nasa bu…

Uzaydan Canlı Yayın
Dünyadan Haberler
Uzaydan canlı yayın yapıldı. Nasa bir ilke imza atarak dün gece uzaydan canlı yayın yaptı. Rick Mastracchio ve Koichi Wakata Uluslararası Uzay İstasyonu'ndaki yaşamın kamera arkasını gösterdi. Nasa bu yayınla tarihi geçti. Uzay yolunda neler oldu? Canlı uzay yayını detayları haberimizde

Astronotlar Rick Mastracchio ve Koichi Wakata Uluslararası Uzay İstasyonu'ndaki yaşamın kamera arkasını gösterdi. Mikro yerçekiminde aylarca nasıl yaşadıklarını, baş aşağı nasıl uyuduklarını, nasıl dinç kaldıklarını, hijyenlerini nasıl sağladıklarını ve herkesin en çok merak ettiği konulardan biri olan tuvaleti nasıl kullandıklarını gösterdiler.

Houstan'daki Görev Merkezi'ne canlı erişim sağlayarak daha önce görülmemiş bir etkinliğe imza atıldı. Bu görev için hazırlanan HD kameralar, ilk kez gerçek zamanlı olarak dünyanın27.350 km yol alan Uluslararası Uzay İstasyonu, her 90 dakikada dünyanın yörüngesinde tam bir tur attı.

Dün gece uzaydan canlı yayın vardı. Uzay dün gece canlı olarak izlendi. Bu bir ilk olarak tarihe geçti. Uluslararası Uzay İstasyonu astronotlarıyla dünyanın yörüngesinde 90 dakikalık bir canlı yayın yapıldı. Astronotlar Rick Mastracchio ve Koichi Wakata Uluslararası Uzay İstasyonu'ndaki yaşamın kamera arkasını gösterdi. 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)