adscode
adscode

Vali'den Kar Tatili Bekleyenlere Espirili Yanıt

İstanbul'da dün akşamdan itibaren etkili olan yoğun kar yağışı öğrenci ve velilerde tatil beklentisi yarattı. Beklentinin farkında olduğunu belirten Vali Mutlu ise konuyla ilgili suskunluğunu sürdürüyor.

Vali'den Kar Tatili Bekleyenlere Espirili Yanıt
Türkiye'den Haberler
İstanbul Büyük Şehir Belediyesi, AKOM ve İstanbul Valiliği’nden dün yapılan yoğun kar yağışına karşı dikkatli olunması ve gerekmedikçe özel araçlarla trafiğe çıkılmaması uyarıları bu beklentileri yükseltirken, özellikle Galatasaray -Juventus maçının kar yüzünden ertelenmesi konuyu sosyal medyada da en çok konuşulan konular arasına soktu. 

VALİ’DEN ESPRİLİ TİVİTLER 

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ise konuyla ilgili resmi bir açıklama yapmazken, Galatasaray maçı sırasında ve sonrasında attığı tivitlerle İstanbulluları kızdırdı. 

Maç henüz tatil edilmemişken “Vali amca- kar-okul-tatil gibi birbirinden güzel sözcükleri sıralayan öğrencilere bende güzel bir sözcükle cevap vereyim.GALATASARAY” tiviti atan Mutlu’ya takipçileri geçtiğimiz yıl okulların tatil olduğunu açıklayan tivitini RT ederek tepki gösterdi. 

Bunun üzerine yeni bir tivit atarak o tivitin eski olduğunu açıklayan Mutlu “Dikkat : Geçen yıl okul tatilini duyurduğumuz twiti yeni habermiş gibi Rt edenler nedeniyle yanlış tatil haberleri yayıyorlar inanmayın.” dedi. 

Artan tepkiler ve gelen tivitler karşısında sessizliğini koruyan Vali, yatmadan önce “Bu gece beğendiğim twitler 1) Geçen yıl ki vali olsa okulu tatil ederdi 2) Hakem yanlış karar verdi okulları tatil edeceğine maçı tatil etti” tiviti atarak takipçilerine espirili bir dille veda etti. 

Sosyal medyada okulların tatil olması #ValiMutluOkullarTatilOlsun başlığıyla talep edilirken, Vali Mutlu’nun sessizliği sürüyor.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)