adscode
adscode

VFS HOLLANDA

VFSglobal, Hollanda vize başvurularının yapıldığı vize başvuru merkezidir.

VFS HOLLANDA
Türkiye'den Haberler

VFSglobal, Hollanda vize başvurularının yapıldığı vize başvuru merkezidir. Türkiye Cumhuriyeti topraklarından Hollanda vizesi alacak yurttaşlarımızın öncesinde VFS Hollanda vize ofisinden randevu alması gerekmektedir. 

VFS Hollanda nedir? Sorusu sorulduğunda VFS Hollanda  vize başvuru merkezinin kısaltılmış adıdır. Hollanda vizesi alacak kişilerin öncesinde randevularını alması ve başvuru günü evrakların eksiksiz olarak hazır bulundurması gerekmektedir. Başvuru sahiplerinin eksik evraklarla başvuru yapmalarının olanağı malesef yoktur ve bu sebepten dolayı evrakların eksiksiz hazırlanmasında titiz olunması gerekmektedir. Hollanda vizesi için gerekli olan evraklar tamamen Schengen vizesi için gerekli evraklar genel prosedürlerine tabi bulunmaktadır. Vize başvuru merkezlerinde dosyanız kabul edilir ve vize başvuru merkezi VFS global tarafından evraklarınız konsolosluğa teslim edilir. Direk olarak konsolosluğa kısa süreli vize başvurusu yapılmasının olanağı maalesef yoktur.

VFS Hollanda Vize başvurusunda dikkat edilmesi gereken bir diğer husus parmak izi için randevu almanız olacaktır. Bu konunun önemi VFS Global Ankara adresinde randevusuz başvuruların kabul edilmemesidir.  Bu konunun önemi özellikle de şehir dışından vize başvuru ofisine gelecek kişileri ayrıca ilgilendirmektedir. Parmak izi alınmasında ki sebep Schengen ülkelerinin veri tabanı olan SIS ağına parmak izi verilerinizin yüklenmesidir. Schegen ülkelerinde herhangi bir suça veya olaya karışmanız durumunda parmak izi sisteminden kimlik bilgilerinize ulaşmaktır. Burada en çok sorulan soru biz daha önce emniyete parmak izi verdik olmuştur. Sayın yurttaşlarımız emniyette verdiğiniz parmak iziniz Türkiye Cumhuriyeti Güvenlik veri tabanına yüklenmektedir. Türkiye Cumhuriyeti Schengen üye ülkesi olmadığından emniyet müdürlüklerine verdiğiniz parmak iziniz Schengen üye ülkeleri tarafından görülememektedir. VFS Hollanda vize başvuru yapabilmeniz için bir önemli durumda kesinlikle gelir evrakı beyan etmeniz olacaktır. Çalışmakta iseniz çalışanlar için evrak listesi emekli iseniz emekliler için evrak listesi, öğrenci veya işsizseniz kesinlikle aile reisinin gelir evraklarını eksiksiz hazırlayarak beyan etmek durumundasınız. Gelir evraklarının yüksek olması vize alabilmenizi kolaylaştırırken gelir durumu düşük olanların vize alabilmeleri de bir o kadar zor olmaktadır.

VFS Hollanda vizesi başvurusu yapılırken dikkat edilmesi gereken bir diğer husus vize başvuru kategorisini iyi seçmeniz olacaktır. Aile Arkadaş ziyaretlerinde turist vizesi olarak başvuru yapamazsınız. Ticari vize talebinde bulunacaklar kesinlikle bir davetiye ibraz etmeleri gerekecektir ve bu durum aile ve arkadaş ziyaretlerinde de geçerlidir. Davetiye olmadan Hollanda vize başvurusu yapabilirsiniz ve bu başvuru türünün adı turistik vize başvurusu olmalıdır. Turistik vize başvurularında Otel konfirmasyonu yaptırmanız gerekecektir. otel rezervasyonu ile turistik vize başvurusu yapacak kişilerin dikkat etmesi gereken konu Hollanda da 1. derece yakınının bulunmaması olacaktır. Hollanda da 1. derece yakını olan kişilerin Turistik vize başvurularında 8. Red maddesi gerekçesi ile red olma ihtimali yüksek olacaktır. 8. maddenin açıklaması evrakların ve başvurunun inandırıcı bulunmamasıdır. Ticari vizelerde ticari faaliyetlerinizi belgelemeniz, fuar ziyaretlerinde fuar biletini satın almanız, aile veya arkadaş ziyaretlerinde kesinlikle davetiye ve akrabalık durumunuzu ispat etmeniz istenecektir.

Hollanda vize başvurularında sizlere daha yardımcı olabilmeniz için http://www.pasaportvizesi.com/vfs-global/hollanda-vizesi/ ziyaret edebilir veya 0312 429 0312 numaralı iletişim hattımızdan bizlerle iletişime geçebilirsiniz. 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)