adscode
adscode

Vialand Tema Park'tan Öğretmenlere Hediye

Vialand ile İstanbul Milli Eğitim İl Müdürlüğü arasında imzalanan bir protokolle ikinci kez Vialand’de Öğretmenlere yönelik ayrıcalıklar hayata geçiriliyor .

Vialand Tema Park'tan Öğretmenlere Hediye
Türkiye'den Haberler
24 Kasım – 30 Kasım tarihleri arasında Vialand Tema Park’da, sınırsız eğlence Öğretmenler için ücretsiz, aileleri veya yanlarında getirecekleri yakınlarına ise %50 indirimli olacak. Vialand Tema Park, İstanbul Milli Eğitim İl Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirdiği bu anlamlı hediye ile 15 bin öğretmenimizin ve 30 binden fazla yakınının sevdikleriyle özel bir gün geçirmelerini sağlayacak. Vialand, geçtiğimiz yıl da İstanbul Milli Eğitim İl müdürlüğü ile yapılan işbirliği neticesinde 6000 öğretmeni ücretsiz, 12 binden fazla yakınını da %50 indirimli olarak misafir etmişti.
 
Vialand Tema Park; en zor koşullarda dahi öğrencilerine umut olmaktan vazgeçmeyen Öğretmenlerimiz için, İstanbul Milli Eğitim İl Müdürlüğü iş birliği ile  24 Kasım Öğretmenler gününü çok özel kılacak bir hediye sunuyor. İstanbul Milli Eğitim İl Müdürü Dr. Muammer Yıldız, Vialand Kurumsal İletişim, Pazarlama ve Satış Direktörü Özlem Ersoylu Mutluer ve Satış Müdürü Fatih Aksoy’un hazır bulunduğu imza töreninde yapılan açıklamada bu  iş birliği ile 15 bin öğretmene ücretsiz ve yakınlarına %50 indirimli olarak sınırsız eğlence hediye edileceği belirtildi. 
 


İkinci kez imzalanan protokolle, tüm öğretmenlere, sevdikleriyle birlikte Vialand Tema Park’da unutulmaz anılar yaşatmayı amaçlayan Vialand, 24-30 Kasım tarihleri arasında öğretmenlere ücretsiz giriş hediye ederken, yanlarında getirecekleri yakınlarına %50 indirim uygulayacak. Sunduğu Avrupa standartlarında sınırsız eğlencenin yanı sıra, sosyal sorumluluk projeleri ile toplumsal faydayı da öne çıkaran Vialand, geçtiğimiz yıl ilk kez İstanbul Milli Eğitim İl Müdürlüğü ile iş birliği yaparak, 6000 öğretmeni ücretsiz, 12 binden fazla yakınını ise %50 indirimli misafir etmişti.
 


İstanbul Milli Eğitim İl Müdürlüğü iş birliği ile her yıl binlerce çocuğu Vialand Tema Park’da ücretsiz misafir ederek sosyal sorumluluklarını yerine getiren Vialand Kurumsal İletişim, Pazarlama ve Satış Direktörü Özlem Ersoylu Mutluer, imza töreninde “Vialand olarak İstanbul Milli Eğitim İl Müdürlüğü ile ortak çalışmalar yapmayı çok önemsiyoruz. Çok faydalı olduğuna inandığımız bu iş birlikleri neticesinde bugüne kadar binlerce çocuğu Vialand Tema Park’da ücretsiz ağırladık. Geçtiğimiz yıl ilk kez 6000 öğretmeni ücretsiz misafir ettik. Bu yıl, her anlamda önceki yıllardan daha fazla öğretmen ve öğrenciyi ücretsiz misafir ederek Vialand’le tanışmalarını, Avrupa standartlarında sınırsız eğlence deneyimini yaşatmayı hedefliyoruz. Bu nedenle, öğretmenlere yönelik hizmetimizi bir günle sınırlı tutmadık ve 24 Kasım’da başlayıp 29 Kasım akşamına kadar faydalanmalarını sağladık.” Dedi.
 


Öğretmenlerimiz, Vialand Tema Park’ın bu özel ve anlamlı hediyesinden faydalanmak içn Vialand gişelerinde Öğretmen kimliği, eğitimci belgesi veya okulundan, bağlı olduğu eğitim kurumundan aldığı belgeyi göstererek Vialand Tema Park’a ücretsiz giriş yapabilecek. Öğretmenlerimizin yanlarında getirdikleri tüm yakınları da %50 indirimden hemen faydalanabilecek.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız !






Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)