adscode
adscode

Vizyona giren yeni yerli filmler

Yeni sezonda gösterime giren yerli filmler oldukça ilgi çekici ancak gişede aynı ilgiyi gördüğünü söylemek pek mümkün değil!

Vizyona giren yeni yerli filmler
Türkiye'den Haberler
Yeni sezonda gösterime giren yerli filmler oldukça ilgi çekici ancak gişede aynı ilgiyi gördüğünü söylemek pek mümkün değil! Sinema severler genellikle bilgisayar karşısında olmayı tercih ediyor ve online film sitelerinin sayısının artması ile birlikte bu talep daha yoğun bir hale geldi diyebiliriz. Vizyona giren yeni yerli filmler arasında en çok dikkati çeken Kolpaçino 3 oldu. Hatırlayacaksınız ilk film ile birlikte geniş kitlelere hitap etmeyi başarmış ve çok sayıda komedi severin de ilgisini çekmişti. Şafak Sezer ve ekibin muhteşem oyunculuğu ve harika bir senaryo ile sosyal medyada da çok popüler hale gelen bu film, serinin üçüncü filmi ile 2016 yılında bizimle buluştu.

Kadroya bakıldığında yine aynı isimlerin yer aldığını görüyoruz ve bu ekibe bir de Erkan Petekkaya eklenmiş durumda. http://www.2016filmleri.org/izle/komedi-filmleri

2016 yapımı filmler Saykodelik bir mafya babasını canlandıran ve harika oyunculuğu ile filme lezzet katan Erkan Petekkaya, filmi kurtaran isimlerden bir tanesi diyebiliriz. Senaryo olarak serinin diğer filmlerine göre çok daha zayıf ancak yine de Kolpaçino tutkunlarını tatmin edecek seviyeye sahip demek daha doğru olacaktır. Vizyona giren yerli filmler listemizde yakın dönemde perdeye adım atmış olan Çakallarla Dans 3 de yer alıyor. Kadro hiçbir şekilde değişmemiş ve ufak tefek eklemeler yapılmış. Kahramanlarımız yine beladan uzak durmak için ellerinden gelenin çok daha fazlasını yapıyor ancak tahmin edeceğiniz gibi bu yine mümkün olmuyor. Mizahın üst seviyede olduğu ve sinema severleri güldürmeyi başaran bu iki eseri sizler de henüz izlemediyseniz online olarak izleyebilirsiniz. Ne yazık ki sinema perdesinde an itibarıyla yer almıyorlar ve online dünya bu aşamada imdadımıza yetişiyor. 2016 full film izle adresini tavsiye edebiliriz ve çok sayıda sinema severin de tavsiye ettiği bu adres, güçlü arşivi ile birlikte dikkatleri üzerine çekiyor. Komedi dalındaki filmlerin yanı sıra Vizyona giren yerli filmler başlığı altında çok sayıda farklı kategoriye yer veren bu siteyi sizler de listelerinize dahil edebilir ve güzel bir hafta sonunda ziyaret edebilirsiniz.

Film izlemek gerçekten büyük keyfi ve birçoklarımızın tatil için değerlendirdiği etkinliklerden bir tanesi demek de sanırım doğru olacaktır. Yerli filmlerde gösterilen başarılar ve internet sitelerinin sinema perdesinden hemen sonra bu filmleri bünyelerine dahil etmeleri de sinema seyircilerini fazlasıyla memnun ediyor. Tek bir tık ile vizyona giren tüm filmleri sizler de arşivlerinize dahil edebiliyorsunuz. Sinema bileti için param çıkışmadı ya da dışarıya çıkacak halim yok diyorsanız eğer sizler de hiç vakit kaybetmeden sitedeki yerinizi alabilirsiniz. Yerli film izle ve yabancı filmlerin tamamına ulaşabileceğiniz bu sitse, her geçen gün daha fazla insanı misafir etmeye devam ediyor ve sınıfının en iyisi olarak tüm sinema severlerin ilgisini çekmeyi de en iyi şekilde başarıyor.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)