adscode
adscode

Vodafone Arena 19 Mart'ta açılacak!

Beşiktaş'ta yönetim Başakşehir Fatih Terimm Stadı için harekete geçerken, Vodafone Arena'nın açılışı konusunda da 19 Mart 2016 tarihi konuşulmaya başlandı.

Vodafone Arena 19 Mart'ta açılacak!
Türkiye'den Haberler

Taraftarlar kendilerine sunulan pek çok imkana rağmen Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan Trabzospor maçına ilgi göstermezken, Beşiktaş yönetimi Başakşehir Stadı'na dönüş için yeniden harekete geçti. Geçen sezonda da birkaç maçını Başakşehir Stadı'nda oynayan Beşiktaş'ın İstanbul ekibinin yöneticileri ile bir araya geldiği ve ilk yarının geri kalan maçlarını Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynamak için prensip anlaşmasına vardıkları bildirildi.
 
Bu arada Şenol Güneş, Trabzonspor maçından sonra yaptığı açıklamada stat konusunda şu anki tercihlerinin Atatürk Olimpiyat Stadı olduğunu belirtmişti.
 
Vodafone Arena için son tarih!
 
Beşiktaş'ta açık açık söylenmese de Vodafone Arena'nın açılışı için yönetimin kendisini 19 Mart 2016 tarihine hazırladığı gelen bilgiler arasında. Yönetimin Beşiktaş'ın kuruluş tarihini de temsil eden 19.03 tarihi için bazı organizasyon şirketleri ile temas kurdukları ve nasıl bir organizasyon yapılabileceği konusunda görüşmelerde bulundukları bildirildi. Birkaç organizasyon şirketinden farklı teklifler gelirken, siyah-beyazlı yönetimin özellikle Büyük Şehir Belediyesi'ne, konser alanı olarak onaylatmak istediği deniz tarafından kale arkası için özel bir organizasyon da düzenlemek istediği gelen bilgiler arasında. Yönetimim stadın açılışı için 3 günlük bir eğlence planlaması da yaptığı gelen bilgiler arasında. (Fotospor)

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)