adscode
adscode

Xbox One da kırıldı!

Microsoft’un son Kuşak Temsilcisi Xbox One da kırıldı.

Xbox One da kırıldı!
Bilim Teknoloji

Hatırlanacağı üzere dün sitemizde Sony’nin Oyun Konsolu PlayStation 4’ün hacklendiği ile ilgili bir haber paylaşmıştık. Bugün de Xbox One’ın kırıldığı ile ilgili haberi sizlerle paylaşacağız.

Gizemli Hacker H4LT, Xbox One’ı; SDK yöntemiyle yani İngilizcesiyle Software Development Kit Türkçesiyle Yazılımcı Tasarım Aracı ile konsolu kırdığını ifade etti.

Bununla ilgili görseller de paylaşmayı ihmal etmeyen Hacker, takipçilerinin kendisini Twitter ve Facebook üzerinden de takip etmesini istedi.

Şu ara SDK’yı hiç kimsenin kullanımına sunmayacağını ifade eden Hacker, tamamen emin olduktan sonra SDK’sını Herkesin kullanımına sunacak.

Hacker SDK’yla Xbox One’ı; adeta Bilgisayar üzerinden kontrol ediyor. Oyun atma ve Çevrimiçi Oyunlarda sorun teşkil etmeyecek olan SDK, oyun atma işini de oldukça kolaylaştırıyor.

Korsan ISO dosyasını Bilgisayar üzerinden SDK yöntemi ile Xbox One’a atan H4LT, oyunu başarılı bir şekilde çalıştırıyor.

Özellikle herhangi bir JTAG, ODE ya da FW olmadan Xbox One’ın kırılması Xbox tarihinde de bir ilk anlamına geliyor. Hem dün hem de bugünkü haberle Yeni Nesil Konsolların, Eski Nesil Konsollardan daha çabuk kırılacağını söyleyebiliriz. 2016 yılıyla beraber kırık Xbox One’lar ve PlayStation 4’ler yaygınlaşmaya başlayacak.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)