adscode
adscode

Xbox One’dan sevindirici haber!

Konsol oyuncularının en büyük derdi Xbox 360 platformunda oynadıkları oyunları Xbox One platformunda oynayamamalarıydı. Oyun azlığı nedeniyle geçiş sürecide bir o kadar yavaş ilerliyordu.

Xbox One’dan sevindirici haber!
Türkiye'den Haberler
Yeni nesil oyun konsollarının aralarında savaşta Xbox One bir adım öne geçmeyi planlıyor. Konsol oyuncularının en büyük derdi Xbox 360 platformunda oynadıkları oyunları Xbox One platformunda oynayamamalarıydı. Oyun azlığı nedeniyle geçiş sürecide bir o kadar yavaş ilerliyordu. İşte bu nedenle konsol savaşlarında bir adım öne geçmek için Microsoft, bu hafta tam 104 Xbox 360 oyununu Xbox One’a getirmiş olacak.

Geçtiğimiz E3 etkinliğinde bombayı patlatan ve Xbox One uyumluluk programını duyuran Microsoft, ezeli rakibi Sony’i bu konuda geçmeyi başarmıştı. Playstation 4 oyun konsolunun aksine eski oyunları destekleyecek olan Xbox One, 104 adet Xbox 360 oyununu bu hafta içerisinde bünyesine katmış olacak. Konuyla ilgili kullanıcılarına daha önce söz veren Microsoft, en az 100 adet oyunun programa dahil edileceğini belirtmişti.

Yapılan yeni açıklama ile şirketin verdiği sözde durduğunu görebiliyoruz. 12 Kasım itibariyle Xbox One konsolunuzda Gears of War serisi, BioShock Infinite, Halo Reach, Fallout 3, Mass Effect ve Halo gibi yapımların tamamını oynayabileceksiniz. Bu durumun başlangıç olduğunu dile getiren Microsoft, ilerleyen zamanlarda oyun sayısının çok daha fazla olacağını dile getirdi.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)