adscode
adscode

Xbox VR’ye karşı

Redmondlu teknoloji devi Microsoft’un göz bebeği olan oyun konsolları: Xbox 360 ve Xbox One şirket için hâlen ciddi bir gelir kapısı anlamına geliyor.

Xbox VR’ye karşı
Bilim Teknoloji
Xbox Patronu Phil Spencer, Sanal Gerçeklik Gözlüğü olarak da adlandırılan VR’ye karşı olduğunu duyurdu. Peki, ama neden? Hepsi ve daha fazlası haberimizde yer alıyor. Spencer konuyla ilgili Gamespot’a açıklamalarda bulundu.

Phil Spencer: “Ailemle ve çocuklarla oyun oynamayı seviyorum. İnsanların beni oyun oynarken takip etmesini, eğlenmesinden keyif alıyorum.

Video oyunları ile vakit geçirmekten zevk alıyorum. Bu güzel ama Sanal Gerçeklik gözlüğü VR, sosyal etkileşimi kesmek anlamına geliyor.

Ve Sanal Gerçeklik gözlüğü ile gerçek Dünyadan soyutlanmış oluyorsunuz. Kulak, Göz kapalı çok kötü bir deneyim ve ağırlık. Her tarafınızı kapatan bir tuğlaya benziyor” şeklinde konuştu.

Şu an hali hazırda Oculus Rift Xbox’larda sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Lakin Microsoft’un; Sanal Gerçeklik Gözlüğü VR’ye destek vermeyeceğini hep beraber görüyoruz. VR isteyenler için çok kötü haber.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)