adscode
adscode

Yarın İstanbul'da okullar tatil değil

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, sosyal medyadan yaptığı açıklama ile İstanbul'da okulların yarın tatil olmayacağını duyurdu.

Yarın İstanbul'da okullar tatil değil
Türkiye'den Haberler
Öğrenciler için heyecanlı saatler başladı. Herkes kar yağışı yüzünden İstanbul'da yarın okulların tatil olup olmayacağını merak ediyor. Beklenen açıklama da İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız'dan geldi. Yıldız okulların yarın tatil olmayacağını duyurdu.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yıldız, şunları söyledi:

"Çok Sayıda takipçimiz İstanbul'da yarın okulların tatil olup olmadığını soruyor. Hayır. Okullar tatil değil."



İstanbul Valisi Vasip Şahin, kar yağışı beklenmediği için yarın (4 Ocak Pazartesi) okulların eğitim-öğretime devam edeceğini belirtti.

Vali Şahin, resmi twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Meteorolojik tahminlere göre İlimizde yarın itibariyle kar yağışı beklenmediği için tüm okullarımızda eğitim-öğretime devam edilecektir" dedi.İstanbul Valiliği, yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle perşembe günü okulları tatil etmiş, böylece öğrenciler hafta sonu ve yılbaşı tatiliyle birlikte 4 gün tatil yapmıştı. 

VALİLİK'İN RESMİ AÇIKLAMASI

İstanbul Valiliği, eğitim ve öğretime engel teşkil edecek bir hava muhalefetinin beklenmediğini belirterek, pazartesi günü okulların açık olacağını duyurdu. 

İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan verilere göre ilimizde bu gece itibariyle kar yağışı yerini sağanak yağmura bırakacaktır. Bu sebeple 4 Ocak 2015 Pazartesi günü hava koşullarının eğitim-öğretime engel olmayacağı değerlendirildiğinden, okulların tatil edilmesi söz konusu değildir” denildi.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)