adscode
adscode

​Yatırımcı Olacaklara Örnek Benjamin Franklin ve Bill Gates

Ortalama bir yaş ve ömür sahip olan her insan, vaktinin büyük bir bölümünde zengin olma hayali kurmaktadır.

​Yatırımcı Olacaklara Örnek Benjamin Franklin ve Bill Gates
Türkiye'den Haberler
Ortalama bir yaş ve ömür sahip olan her insan, vaktinin büyük bir bölümünde zengin olma hayali kurmaktadır. Bazı insanlar ise bunu bir hayalden öteye taşır ve yaptığı çalışmalarla birlikte zenginliğe ulaşır. Bugün, dünyanın en önde gelen değerlerinden biri, hiç kuşku yok ki Amerikan dolarıdır. Amerikan doları üzerinde simgeleşmiş olan Benjamin Franklin, bir bakıma zenginliğinde sembolü olarak dikkat çekmektedir, Benjamin Franklin için buraya tıklayın. Burada anlatılmak istenen şey, eğer çalışırsanız ve başarılı olursanız, bu değere sahip olmanız çok daha kolay olacaktır.
Çok önemli bir motivasyon kaynağı olarak karşımıza çıkan Benjamin Franklin, kendi dönemindeki önemli mucitlerden biridir. Özellikle baskı ve bilim dallarında kendini ispatlamış olan bir insan, bütün Amerikan halkı için değerli olmakla beraber, tüm dünyada karşılık gören bir insandır. 17 Ocak 1706 yılında Boston Massachusetts şehrinde dünyaya gelen Amerikalı örnek alınacak ünlü insan, 17 Nisan 1790 yılında vefat etmiştir. Yazarlık ve felsefe konusunda da çok büyük başarılar, adeta Benjamin Franklin ile özdeşleşmiş, zenginlik konusunda da iyi bir ölçü birimi ve değer olarak insanların hafızalarında yer etmiştir.

Bill Gates ve Çalışmaları Tüm Dünyaya Örnektir

Bugün pek çok şirket, firma, hatta girişimci bile, Microsoft programlarını kullanıyor. Öncelikli olarak bu alanda profesyonel yazılımcıların başarısından bahsetmek gerekiyor. İnsanlara tam istediğini veren Bill Gates gerçekten çok hareketli ve özel bir pazar oluşturmuştur. Tüm dünyada karşılık gören bu Pazar, insanların doğru ihtiyaçlarını belirleme ile birlikte her geçen gün daha da gelişmiştir.
İyimser ve umutlu olan çok sayıda insan için bir idol olan Bill Gates, gerçekten teknoloji yatırımları ile birlikte özel olduğunu herkese kanıtlamıştır. Burada kendine bir felsefe oluşturmuş olan ünlü insan, çalışmış ve çalışmaları ile birlikte halk nezdinde değer görmüştür. Zenginlik ve devamlılık söz konusu olduğu zaman, önce insanların ihtiyaçlarını belirlemek ve bunları en kaliteli şekilde karşılamak önemlidir. İşte bu konuda örnektir Bill Gates ve çalışmalarla birlikte, her zaman ön planda olmayı başarmıştır. Çok önemli bir servete sahip olmakla kalmayıp sürekli gelişimden beklentileri olan bir insan, kendini daha ileri hedefler koymaya devam etmiştir.

Bill Gates ve Microsoft

Bugün pek çok çalışma ortamında Microsoft sistemleri kullanılıyor, özellikle Office programı pek çok işletmeye önemli avantajlar sağlıyor. İnanın, bugün internette okuduğunuz bir makalenin bile, önümüze gelene kadar Bill Gates avantajlarından yaralanması kaçınılmaz bir durum haline geldi. Son derece gelişmiş ve halinde gelişimi açık programlar ile birlikte güncellenen bu muazzam programlar, insanların hayatını gerçek manada değiştirmiştir.
Eğer yaptığı çalışmalarla beraber kendi şahsi kişiliğini de örnek alacak olursanız, Bill Gates gerçekten tüm insanlar adına çok yerinde ve tutarlı bir örnek olarak dikkat çekmektedir. En azından kitaplarını okumak suretiyle, bu olağanüstü insanlar hakkında daha detaylı bilgiler almaya devam edebilirsiniz.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)