adscode
adscode

“YÜKSEK KATILIMIN OLMASI DOĞA’YA OLAN GÜVENDİR”

Eğitimde fırsat eşitliği sağlama hedefiyle başarılı öğrencilere burs desteğinde bulunan Doğa Koleji’nin 15-16 Şubat tarihlerinde gerçekleşen bursluluk sınavı, yüksek bir başvuru ve katılım oranıyla gerçekleşti.

“YÜKSEK KATILIMIN OLMASI DOĞA’YA OLAN GÜVENDİR”
Eğitim

Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Özeren, “247 yıllık akademik birikimi ve köklü geçmişi ile asırlardır çağdaş ve öncü olan İstanbul Teknik Üniversitesi ile uzun soluklu bir yolculuğa çıktık. Yeni eğitim öğretim yılı için yapmış olduğumuz bursluluk sınavına bize güvenerek katılım gösteren öğrenci ve velilerimize, sınav boyunca büyük bir titizlikle çalışan tüm öğretmen ve yöneticilerimize teşekkür ediyoruz. Yeni bir başlangıçla, başarı hikayelerinin yazılacağı bir döneme girdik” dedi.

  

LGS ve YKS’de Türkiye genelindeki tüm kampüslerinde önemli başarılara imza atan, sporda ve sanatta elde ettiği başarıların yanı sıra hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile adından söz ettiren Doğa Koleji’nin Türkiye genelindeki tüm kampüslerinde 15-16 Şubat tarihlerinde uygulanan bursluluk sınavına 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencileri katıldı. Bursluluk sınavında başarılı olan binlerce öğrenciye %100 oranına varan başarı bursu imkanı sunulacak.

 

İTÜ’NÜN BİRİKİMLERİNDEN GÜÇ ALACAĞIZ

 Doğa Koleji öğrencileri; girişimcilik, disiplinler arası iş birliği ve bilimsel düşünce becerileri gelişmiş bireyler olarak, Türkiye’de ve uluslararası platformlarda eğitimde yeni başarı hikayeleri yazacak. Aydınlık kuşakların gelecekteki temsilcileri olan Doğa Koleji öğrencileri, akademik birikimi ile güçlü bir ekol olan İTÜ’nün yükseköğretimdeki derin tecrübe ve birikiminden güç alarak başarı skalasını daha da yukarı taşıyacak.

 

ÜRETEN VE ÜLKESİNE FAYDA SAĞLAYAN NESİLLER

 Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Özeren; iyi eğitim almış nesillerin geleceğin teminatı olduğu inancıyla faaliyetlerini sürdürdüklerini ifade ederek “Bizlere emanet edilen çocuklarımızı, eğitim ve öğretimde başarılı kılacak projelerle buluşturarak, kamuoyunun dikkatini çeken bir eğitim kurumu olmaya ve Atatürk ilke ve inkılaplarının izinde, aklı hür, vicdanı hür, üreten ve ülkesine fayda sağlayan nesiller yetiştirmeye devam edeceğiz” dedi.

 

VELİLERİMİZİN YANINDAYIZ!

 Özeren, “İTÜ ile çıktığımız uzun soluklu yolculukta, yeni eğitim öğretim yılı için yapmış olduğumuz bursluluk sınavına katılımınız ve bizlere olan güveninizden dolayı teşekkür ediyorum. Eğitim bursu, erken kayıtta indirim ve ödeme kolaylığı gibi imkanlarla siz değerli velilerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz” diyerek, çalışmalara destek veren Doğa Koleji öğretmen, yönetici ve tüm çalışanlarına teşekkür etti.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)