adscode
adscode

Zeo Jaweed Öfkemizin Sesi Oldu

Geçtiğimiz gün TV 8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye'de yarışmacı olarak katılan ve uzun süredir dillerden düşmeyen büyük beğeniyle takip edilen Zeo Jaweed'in Özgecan Aslan için yazdığı şarkı adeta…

Zeo Jaweed Öfkemizin Sesi Oldu
Kültür Sanat
Acun Ilıcalı'nın sunumuyla Tv 8 ekranlarının vazgeçilmez yarışma programı O Ses Türkiye'nin Rap söyleyen başarılı yarışmacısı Zeo Jaweed Türkiye'nin gündemine oturan Özgecan Aslan cinayeti hakkında çok anlamlı bir parça yazdı. Yazdığı şarkıyı yarı final bölümünde okuyan başarılı yarışmacı stüdyodan büyük beğeni ve destek aldı. 

Zeo Jaweed, O Ses Türkiye'nin yarı finalleri için ikinci şarkısını söyledi. Hadise'nin takımında yer alan Zeo Jaweed geçtiğimiz gün yayınlanan yarı final elemelerinde herkesin gönlünü kazandı. Finale kalabilmek için sergilediği performansı ile herkesi derinden etkilen Zeo 'Kabus' ismini verdiği parça ile mesaj verdi. 
 
Şarkının sözlerini geçtiğimiz günlerde vahşice öldürülen Özgecan Aslan için yazan Zeo herkese duygusal anlar yaşattı. Herkesin duygularına şarkısıyla ortak olan Zeo finale çıkmaya hak kazandı.
 
İşte Zeo'nun 'Kabus' isimli performansı:


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)