adscode
adscode

AÖF sınav giriş yeri belgesi çıkarma ve sınav konuları

AÖF sınavları geldi çattı. Geçtiğimiz günler sınav tarihlerini açıklayan AÖF sınav giriş yerlerini de açıkladı. Öğrenciler sorgulama yaparak güz dönemi dönem sonu sınav yerlerini öğrenebilirler.

AÖF sınav giriş yeri belgesi çıkarma ve sınav konuları
Eğitim
Sınava girecek olan adayları TC Kimlik numarası ve öğrenci şifrelerini girerek vereceğimiz link üzerinden sınav bilgilerine ulaşabilirler. AÖF'de güz dönemi final sınavı ise 24-25 Ocak tarihinde gerçekleştirilecek. Öğrencilere, sınava gireceği her ders için 20 soru sorulacak, 30'ar dakika sınav süresi verilecektir. Sınavlar Cumartesi-Pazar günleri dört oturum halinde yapılmaktadır.

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ YAYINLANDI

Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinin önlisans ve lisans programlarına kayıtlı öğrencilerin 2014-2015 öğretim yılı Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı 24-25 Ocak 2015 tarihlerinde gerçekleştirilecektir.

Sınava Girmek İçin Gerekli Belgeler

Sınav Giriş BelgesiÖğrenci Kimlik/Tanıtım Kartı veya Sınavda Geçerli Öğrenci Kimlik Belgesi(Öğrenci kimlik/tanıtım kartını kaybeden öğrencilere kimlik veya tanıtım kartları hazırlanıncaya kadar sadece sınavlarda kullanılmak üzere fotoğraflı Sınavda Geçerli Öğrenci Kimlik Belgesi verilmektedir. Kimlik/tanıtım kartı başvurusu yapmayan öğrencilere bu belge verilmeyecektir.)

Fotoğraflı ve Onaylı Özel Kimlik Belgesi(Nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, pasaport, zorunlu askerlik görevini ifa eden er/erbaşlar ile askerî öğrenciler için askerî kimlik belgesi (muvazzaf askerler hariç), Türk vatandaşlığından izin ile ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait pembe/mavi kartlar)
Sınava giriş için gerekli bu üç belgeden biri bile eksik olsa öğrenci sınava alınmaz!

Öğrenciler, Sınav Giriş Belgesini http://aof.anadolu.edu.tr adresinin Öğrenci Girişi bölümüne TCKN ve şifreleri ile giriş yaptıkları öğrenci sayfalarından veya AÖF Bürolarından alabilirler.

AÖF soru ve cevapları

Anadolu Üniversitesi İktisat, İşletme ve Açıköğretim Fakülteleri 2001 yılından bu yana sınav soruları ve cevap anahtarları e-Kitap biçiminde yayınlandı. T.C kimlik numaraları ile oturum açılmaktadır.

Sınav Geçme Notları:
84 – 100 AA 4,00 Geçti

77 – 83 AB 3,70 Geçti

71 – 76 BA 3,30 Geçti

66 – 70 BB 3,00 Geçti

61 – 65 BC 2,70 Geçti

56 – 60 CB 2,30 Geçti

50 – 55 CC 2,00 Geçti

46 – 49 CD 1,70 Ortalamaya Bazlı Geçti

40 – 45 DC 1,30 Ortalamaya Bazlı Geçti

33 – 39 DD 1,00 Ortalamaya Bazlı Geçti

0 – 32 FF 0,00 Kaldı

AÖF sınav konuları

AÖF ara sınavları yaklaşıyor. 24-25 Ocak tarihlerinde yapılacak olan AÖF güz ara sınavları öncesi öğrenciler sınavlarda hangi konular ve ünitelerden sorular çıkacak, müfredata göre nerelere çalışmalıyım sorularının cevaplarını merak ediyorlar. AÖF ara sınavlarında hangi konu ve ünitelerden soru çıkacağını Açık Öğretim Fakültesi internet sitesi üzerinden yayınladığı Sınav Sorumluluk Üniteleri kitapçığı ile öğrenciler ile paylaşıyor.

Sınav Yeri Organizasyonu

Öğrencilerin oturduğu semt ve ilçeye göre seçtiği sınav merkezi kapsamında bulunan okullara öğrencilerin sorumlu olduğu dersler, kayıtlı bulundukları yarıyıl vb. ölçütler göz önüne alınarak bilgisayar sistemiyle ve birbirini takip eden düzen içerisinde sınav ataması yapılmaktadır.
Üniversitemiz, sınav merkezine ulaşımın kolay sağlanması, öğrenci yoğunluğu ve sınav yapılacak binaların sınava uygun olup olmadığı gibi kriterleri de göz önüne almaktadır. Toplu sınav ataması anında herhangi bir öğrencinin yerinin değiştirilmesi kendi koşullarına benzer gruptan ayrılarak başka bir salon veya binaya atanması mümkün değildir. Öğrenciler ikamet ettikleri semte göre uygun olan üniversitemiz tarafından belirlenen sınav merkezlerini seçebilmektedir.

Cnnturk

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)