adscode
adscode

DAÜ'de Kitap Okuma Yarışması

DAÜ YABANCI DİLLER VE İNGİLİZCE HAZIRLIK OKULU’NDAN KİTAP OKUMA YARIŞMASI

DAÜ'de Kitap Okuma Yarışması
Etkinlikler
Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Yabancı Diller ve İngilizce Hazırlık Okulu ile Deniz Plaza’nın birlikte organize ettiği ‘Oxford Kitap Okuma Yarışması’nda dereceye giren öğrenci Londra’ya seyehat ödülü kazanıyor. Her yıl düzenlenen yarışmada öğrencilere kitap okuma alışkanlığının kazandırılmasının yanında ana dili İngilizce olan bir ülkede pratik yapmaları da sağlanıyor.

Yarışmaya katılmak için DAÜ Yabancı Diller ve İngilizce Hazırlık Okulu öğrencilerinin  Öğrenci Bireysel Çalışma Merkezi’nden tedarik edeceği Oxford hikaye kitabını okuyup özetini yazması gerekiyor. Bu çalışma öğretim görevlilerinden oluşan bir jüri tarafından değerlendirildikten sonra başarılı olan öğrenciler sunum gerçekleştiriyorlar. Söz konusu yarışmada birincilik alan öğrenci Deniz Plaza sponsorluğunda Londra’ya seyahat ödülünü kazanıyor.   

Son iki yıldır DAÜ Yabancı Diller ve İngilizce Hazırlık Okulu, bu süreçleri  başarıyla tamamlayan iki öğrenciyi Londra’ya gönderdi. Yarışmada ikinci ve üçüncü gelen öğrenciler ise Deniz Plaza’dan çeşitli hediyelerle ödüllendirmektedir. 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)