adscode
adscode

Genç Girişimcilere İngiltere Sırıus Program ile Destek Veriyor

Türkiye’deki İngiliz Ticaret Odası, yetenekli girişimciler için İngiltere’de yeni olanaklara destek veriyor. Oda ülkemizdeki kobilere olduğu kadar yeni mezun ve yenilikçi fikirleri olangençlere de fikirlerini…

Genç Girişimcilere İngiltere Sırıus Program ile Destek Veriyor
Eğitim
Odanın Başkanı Chris Gaunt; “İngiltere, dünyada yenilikçi girişimcilik faaliyetlerine en uygun yerler arasında gösteriliyor. İngiliz Ticaret Bakanlığı, İngiliz Ticaret Odası gibi yurtdışındaki temsilcilikleri kanalı ile global olarak, yetenekli girişimcilerin İngiltere’de girişimlerini hayata geçirmelerine büyük destek veriyor. “ diyor.
 
Bu amaç doğrultusunda geliştirilen “The Sirius Programme” ile, en yetenekli ve yenilikçi genç girişimcilerin ilham verici ve teşvik edicibaşlangıçlar yapmalarına olanaklar sunuluyor.
Parlak fikirleri olan yeni mezun gençlerin iş kurmaları ve işlerini geliştirmelerine destek veren İngiliz yetkililer, ülke ekonomilerinin büyümesinde ve küresel yarışta başarı getireceğine inanıyorlar.
 
Bu program üniversite son sınıf öğrencileri ve yeni mezun girişimcilik projeleri olan gençleri hedefliyor. Takım halinde başvurulabilen bu programda genç girişimcilere, kendi işlerini başlatmak için güçlü bir danışmanlık hizmeti veriliyor. Programın sağladığı imkanlar içinde; 12 aylık hızlandırılmış iş programı, mentorluk, müşteri ağını genişletme desteği,
ekip üyelerinin her birine 12.000 poundluk finansal destek, vize onayı gibi hizmetler yer alıyor.
 
Sirius Programının amacı ilk iki yıl içinde yüzlerce yetenekli genç girişimciyi İngiltere’de iş kurmaya teşvik etmek. İngiltere’de yenilikçi bir iş kurmanın hızlı müşteri bulma açısından da bir avantaj sağladığı vurgulanıyor. Çünkü; Avrupa’daki 500 milyon tüketicinin 62 milyonu İngiltere’de bulunuyor ve bu tüketiciler yenilikleri denemeye ve bir şeyleri erken keşfetmeye
çok hevesli bir eğilim sergiliyor. Bu tüketici eğilimi İngiltere’de yenilikçi girişimcilerin ürünlerini test etmeye heyecanlı bir potansiyel müşteri kitlesini bulabilmesine olanak sağlıyor.
 
Genç girişimcilere global dünyanın kapılarını aralama olanağı sunan Sirius Programına başvurular Ocak ayının ortalarına kadar www.siriusprogramme.com  adresinden  yapılabiliyor.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)