adscode
adscode

Kılıçdaroğlu’nun karne mesajı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, karne gününün daha çok sevgi, hoşgörü ve anlayış zamanı olduğunu ifade ederek “Karnesi iyi olsun olmasın biz bütün çocuklarımızı çok seviyoruz ve karnesi iyi olmayanlara…

Kılıçdaroğlu’nun karne mesajı!
Özel Eğitim

 

Kılıçdaroğlu, ilköğretim ve ortaöğretimdeki yaklaşık 16 milyon öğrencinin karne alması dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı. Öğrencilerin anne-babalarına “Başarı elbette önemli, ama yavrularımız yarış atı değil ve onlar hem bizlerin, hem ülkemizin geleceği” diye seslenen Kılıçdaroğlu, “Karne günü daha çok sevgi, hoşgörü ve anlayış zamanıdır. Karnesi iyi olsun olmasın biz bütün çocuklarımızı çok seviyoruz ve karnesi iyi olmayanlara da güveniyoruz. Onların daha çok çalışacağına inanıyoruz” dedi.

Kılıçdaroğlu, 600 bin öğretmenin “sorunlarından vakit bulursa” dinleneceğini ve öğrencilerine nasıl daha fazla yardımcı olacağını düşünerek ikinci yarı yıla başlayacaklarını ifade ederek karnesi kötü olan öğrencilerin velilerine şu mesajı verdi:

“Biliyorum çok büyük fedakarlıklara katlanıyorsunuz, yemiyor yediriyor, giymiyor giydiriyorsunuz ve çocuğum okusun diyorsunuz. Haklısınız. Ama unutmayın ki, karnesi kötü de olsa o sizin çocuğunuz ve ülkemizin geleceği. Bu günlerde çok daha alıngan olurlar ve bu kişilik bozukluklarına da neden olur. Onlara güvenin, güvendiğinizi ve sevdiğinizi hissettirin. Başkasıyla da kıyaslamayın. Biliyorsunuz ki, karne tek başına başarıyı göstermez. Hele hele fırsat eşitliğinin giderek azaldığı günümüzde başarısızlığın esas nedeni de öğrenci değildir.”

Kılıçdaroğlu, öğrencilere başarılar dilerken öğretmenlere ve velilere emeklerinden dolayı teşekkür etti.

 

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)