adscode
adscode

KONYA PSİKOLOG HER AN YANINIZDA

Konya ve çevre illerimizin hatta ülkemizin her yerinden eğer bir psikolog ihtiyacınız varsa Konya Psikolog Hakan TOKGÖZ her zaman yanınızdadır.

KONYA PSİKOLOG HER AN YANINIZDA
Türkiye'den Haberler
Konya ve çevre illerimizin hatta ülkemizin her yerinden eğer bir psikolog ihtiyacınız varsa Konya Psikolog Hakan TOKGÖZ her zaman yanınızdadır. Gün ya da saat fark etmez her an her dakika bırakacağınız mesajlarla mutlaka size geri dönüş sağlanarak sağlığınıza kavuşmanız sizin elinizdedir. Burayı ziyaret ederek her probleminiz mutlaka çözülmektedir.

Sözkonusu insan olunca hem bireysel ya da ailesel hem de toplumsal bir çok zorlukla karşılaşabiliriz. Hiçbir zaman bu konuda ben böyle duruma düşmem diyerek kendimize ya da başkasına garanti vermenin anlamı yok. Gün gelir bir gün bizde altından kalkamayacağımız problemle karşılaşabiliriz. Böyle durumlarda Konya Psikoterapi bizim bir can simidimizdir. Zaten bu konuda danışmanınız Uzman Psikolog, EMDR Terapisti  ve Cinsel Terapist Hakan TOKGÖZ ve ekibi ile hiç korkmayın dikensiz yollara tekrar  en kısa sürede geri döneceksiniz.

Konya Hipnoz ile özel bir bilinç oluşturmak maksadıyla sözel olarak, bakış yöntemiyle ya da diğer yardımcı unsurlar vasıtasıyla kendinizde telkin sağlamanız için her an sizlere destek olmaktadır. Danışmanlık hizmeti alan birey çevredeki tüm uyaranlara kendini kapatarak danışmanını dinler ve anlayarak telkin halinde rahatlamanın yollarına başvurur.

http://konyaklinikpsikolog.com/ adresinde tüm detaylarını bulabileceğiniz bu güzide danışma ve destek merkezi size bir çok konuda yardımcı olarak huzura kavuşmanızı sağlayacaktır. Yaşam kalitenizin adresi haline gelen merkezde bulunduğunuz anı yaşamanız için çeşitli reçeteler sunularak hayata kaldığınız yerden gülümseyerek devam edeceksiniz.

Destek Alınabilecek Hizmetler
Çözümün adresi merkezde bireysel terapi, çift ve aile terapileri, cinsel terapi, çocuk ve ergen terapileri, EMDR terapisi ve psikolojik testler gibi ana  hizmet faaliyetleri ile siz değerli bireylerin ve ailelerin her zaman yanında olmaktadır.

Geçenlerde bir arkadaşım burayı ziyaret ettiğini anlatıyordu. Ben de kendisine laf arasında sormuş bulundum. Hayırdır neden böyle bir yere gitme gereği hissettin. Aslında giden arkadaşın görünürde hiç de bir problemi yoktu. Meğer buraya gitmesinin altında yatan temel neden bazı anlarda sürekli geçmişe takılıyor olması bazı zamanlarda ise sürekli gelecek için yaptıkları planların gerçekleşmemesiymiş. Tekrar başka bir soru ile bu merkezden çözüm bulabildin mi? Şeklindeki soruya gayet güzel yanıtlar almıştım. İlk iletişime geçtiği andan itibaren pozitif bir yaklaşımla karşılanarak sanki karşısında bir arkadaşı ya da dostu varmışçasına her şeyi paylaştığını ve çok rahatladığını ifade etmişti. Son olarak söylediği şey; inan buraya hep sohbet etmeye gitmek istiyorum olmuştur. Aslında kendisinin itirafı ile buraya normal bir sosyal arkadaşı gibi gidip sohbet etmek istemesi buradan edindiği memnuniyet düzeyeni anlatır gibiydi.

Yukarıda ifade etmiş olduğumuz canlı bir örnekten çok şey çıkarılabilir. O zaman her zaman ve her yerden Konya Klinik Psikolog ile iletişime geçerek  anın tadını çıkarmaya başlayabiliriz. 
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)