adscode
adscode

Samsung akıllı LED ampullerini duyurdu

Samsung, akıllı LED ampullerini duyurdu.Ampuller 30 Mart-4 Nisan tarihleri arasındaki Light + Building 2014′te görücüye çıkacak.

Samsung akıllı LED ampullerini duyurdu
Bilim Teknoloji
LG, geçtiğimiz hafta akıllı telefon ve tabletler üzerinden kontrol edilebilen akıllı ampullerini duyurmuştu. Son olarak yine Güney Koreli teknoloji devi Samsung, yeni akıllı LED ampullerini duyurdu. Duyurusu yapılan bu akıllı ampuller, Bluetooth üzerrinden kontrol edilmekte. Tasarım açısından da başarılı olan bu akılı saatler ayrıca Almanya’nın Frankurt şehrinde 30 Mart ile 4 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek olan dünyanın önde gelen fuarlarından olan Light + Building 2014′te görücüye çıkacak.

Akıllı telefon, tablet ve bilgisayarlar üzerinden kontrol edilebilen bu akıllı ampuller 15.000 saat yani 10 sene kullanım miktarı sunmakta. Aynı cihaz üzerinden tek bir uygulama ile 64 farklı ampul kontrol etme imkanınızda bulunuyor. Yüzde 10 parlaklığa kadar indirebileceğimiz bu akıllı ampuller ile daha verim alabileceksiniz. Samsung‘un akıllı ampullerinin bu yoldaki en büyük rakiplerinden biri LG’nin LG Smart Lighting adındaki akıllı ampuller. Ayrıca Samsung‘un yeni ürünün fiyatı hakkında bir bilgi bulunmuyor.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)