adscode
adscode

TED'den Tam Eğitim Bursu Sınavı

Eğitim, servis, yemek, giyim, kitap, kırtasiye, cep harçlıkları, pansiyon giderleri... Türk Eğitim Derneği (TED) Tam Eğitim Bursu veriyor. İşte şartlar

TED'den Tam Eğitim Bursu Sınavı
Burslar
Güncelleme : 26-Apr-24 10:50

Türk Eğitim Derneği, maddi olanakları kısıtlı ve akademik olarak başarılı öğrencilere yönelik geniş kapsamlı bir eğitim desteği sunuyor: Tam Eğitim Bursu. Bu program, seçilen öğrencilere ortaokuldan başlayarak eğitim hayatları boyunca akademik, finansal, sosyal ve kültürel destekler sağlayarak yeni bir hayat sunmaktadır.

Burs Programının Kapsamı
Tam Eğitim Bursu tamamen karşılıksızdır. Öğrencilerin eğitim ve servis ücretleri, yemek ve giyim giderleri, kitap ve kırtasiye harcamaları ile cep harçlıkları, yatılı okullarda okuyan öğrenciler için pansiyon giderleri karşılanmaktadır. Burs, aynı zamanda öğrencilerin sosyal ve kültürel gelişimlerini destekleyen etkinliklere katılımını ve üniversite eğitimleri sonrasında kariyer takiplerini de içerir. Türk Eğitim Derneği, öğrencilere adeta ikinci bir aile ortamı sağlayarak, onların her alanda başarılı ve mutlu bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunmayı hedeflemektedir.

Başvuru Koşulları
Başvuracak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, 2023-2024 öğretim yılında 4 veya 8. sınıfa devam ediyor olması ve bitirdiği sınıfa ait yıl sonu karnesinde not ortalamasının e 85 ve üzeri olması gerekmektedir.

Sınav ve Başvuru Bilgileri
Tam Eğitim Bursu Sınavı, 25 Mayıs 2024 tarihinde saat 10:00'da ülke çapında 38 sınav merkezinde gerçekleşecektir. Başvurular, 22 Nisan tarihinde başlamış olup, adaylar 17 Mayıs tarihine kadar https://connected.ted.org.tr/schoolarships adresi üzerinden online olarak başvuruda bulunabilirler.

Bu değerli burs için başvuru yapacak tüm adaylara başarılar dileriz. Geleceğin liderlerini yetiştirme misyonuyla, Türk Eğitim Derneği, öğrencilerin her alanda desteklenmesi için gerekli tüm kaynakları sağlamaya devam edecektir.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)