adscode
adscode

Babalar Günü, YKS ve ÖSYM

Tüm babalarımızın ve kan bağı olmaksızın tüm çocuklarımızı şefkatle kucaklayan tüm büyüklerimizin ve özellikle de her çocuğu kendi evladı gibi bağrına basıp geleceğe hazırlayan öğretmenlerimizin Babalar Günü kutlu olsun. İyi ki varsınız, hep var olun…

aguclu@milliyet.com.tr




 

Babalık da tıpkı annelik, büyükanne, büyükbabalık gibi en yüce duygularda birisi. Ablalık, ağabeylik, kardeşlik, teyzelik, halalık, amcalık, dayılık, kuzenlik ve diğer tüm akrabalık ya da dostluk bağıyla kenetlenmiş tüm sevenleri, Babalar Günü vesilesi ile kutlar, sevgi ve şefkatlarinin daim olmasını dileriz..

 

YKS’ye sayılı günler kaldı.

Haftaya bu saatlerde, muhtemelen, her şey geride kalmayı olacak…

 

Önümüzdeki haftayı verimli bir şekilde kullanmak, siz çok büyük puanlar kazandırmasa da 10, 15 puanlık artı puan getirebilir ve bu da sizi bir anda, on binlerce adayın önüne geçirip, hayallerinize bir adım daha yaklaşmanıza olanak sağlayabilir.

 

Peki ne yapmalısınız?

 

Bol bol deneme sınavı çözün ve bir önceki yazımızda dikkat çektiğimiz konulara dikkat edin. Ayrıca, hayalini kurduğunuz üniversite ve meslekleri yakın plana alıp inceleyin, bu size size büyük bir moral, motivasyon sağlayacaktır…

 

ÖSYM’in moral ve motivasyon konusunda öncü olması beklenir. Çünkü asıl işi bu ama görünün o ki, diğer konular gibi bu konuda da beklentilerin çok ötesindeler.

 

Adaylar umurlarında bile değil. Kazananlar kadar açıkta kalanları da kucaklayıp moral dopingi yapmaları gerekir ki, akıllarının ucundan bile geçtiğini sanmıyoruz. Yoksa, adayları her koşul için hazırlıyor olurlardı!..


Emoji ile tepki ver!

Bu Yazıyı Paylaş :

Etiketler :
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)
Yazarın Diğer Yazıları
Çanakkale destanı!
Nerede hata yapıyoruz?
Üniversiteden kaçış (2)
Üniversiteden kaçış!