adscode
adscode

Amazon’dan 6 kameralı akıllı telefon!

Amazon‘un uzun süredir beklenen akıllı telefonu iddialara göre 6 adet kamerası ile beraber 3 ile 6 ay içinde satışa sunulacak.

 Amazon’dan 6 kameralı akıllı telefon!
Bilim Teknoloji
Dünyanın en büyük e-ticaret şirketi olan Amazon‘un tablet modelinden sonra akıllı telefon modeli uzun süredir beklenmekte. Geçtiğimiz yıl raflarda yerini alması beklenen model maalesef halen çıkmadı. Son olarak ortaya çıkan haberlere göre Amazon’un yeni akıllı telefonu 3-6 ay gibi bir zaman içerisinde satışa sunulacak. KGI Securities’in analistlerinden olan Ming Chi Kuo‘ya göre Amazon’un akıllı telefonu üst seviye cihazlarda biri olacak.

Bunun yanında rakiplerinde yer almayan eşsiz özelliklere de sahip olacağı iddia edilen bu cihazda 6 adet kameranın yer alacağı iddiası da bulunmakta. Bu kameralardan ikisinin arka ve ön kamera olarak fotoğraf çekimi için kullanılacağı belirtilmekte. Diğer 4 kameranın ise dokunmadan el ve parmak hareketleri ile cihazı kontrol edebileceğimiz iddia edilmekte. Ayrıca Ming Chi Kuo’nun tahminlerinde Amazon‘un akıllı telefonunun 4.7 inç büyüklüğünde ekrana ve Qualcomm Snapdragon 801 işlemcisini kullanılacağını söylemekte. 13MP arka kamera ile beraber 2000-2400 mAh değerinde de bataryanın yer aldığı plastik yapılı bir akıllı telefon olması bekleniyor.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)