adscode
adscode

BRASSBAND IRMAK OKULLARINDA KONSER VERECEK

​BARIŞ İÇİN MÜZİK VAKFI – BRASSBAND (BAKIR ÜFLEMELİLER TOPLULUĞU) IRMAK OKULLARINDA KONSER VERECEK.

BRASSBAND IRMAK OKULLARINDA KONSER VERECEK
Etkinlikler
Öğrencilerine hem akademik, hem sosyal hem de kültürel anlamda zengin öğrenme ortamları sunan, verdiği kaliteli eğitim hizmetinin yanı sıra, topluma katkı sağlayan sosyal sorumluluk projeleriyle de dikkat çeken Irmak Okulları, Cumhuriyetimizin 91. yılı etkinlikleri kapsamında Barış İçin Müzik Vakfı - Brassband konserine ev sahipliği yapacak.
 
Edirnekapı'da bulunan, temel amacı mümkün olduğu kadar fazla çocuğa karşılıksız müzik eğitimi olanağı sağlamak ve barışın sesini müzikle duyurmak olan Barış İçin Müzik Vakfı, Cumhuriyetimizin 91. yılı etkinlikleri kapsamında 24 Ekim Cuma akşamı saat 20.30'da Irmak Okulları Kültür Merkezi'nde bir konser verecek.
 
Irmak Okulları, her çocuğun sanatsal yaşama katılma hakkı olduğunu düşünerek bu konser ile Barış İçin Müzik Vakfı'na destek olmayı amaçlıyor. 25 TL olarak belirlenen biletlerin satışından elde edilecek gelir, tümüyle vakfa bağışlanacak.
 
Irmak Okulları, bu konsere ev sahipliği yaparak küçük yürekleri olmasına rağmen büyük hedefleri olan çocuklarımıza bir nebze destek olabilecek olmanın da heyecanını yaşıyor.
Konseri izlemek ve bilet alarak vakfa destek olmak isteyenlerin Irmak Okulları Kurumsal İletişim Bölümüyle irtibata geçmeleri gerekiyor. Tel: (216) 4113923 – Dâhili: 123


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)