adscode
adscode

Bu Hafta Vizyona Giren Filmler

Bu hafta vizyonda ki en beğenilen filmler.

Bu Hafta Vizyona Giren Filmler
Haberler












Maskeli SüvariThe Lone Ranger

Vizyon Tarihi: 05 Temmuz 2013Yapımı : 2013 - ABDTür : Aksiyon ,  Macera ,  WesternSüre: 135 Dak.Yönetmen : Gore VerbinskiOyuncular : Johnny Depp ,  Armie Hammer ,  William Fichtner ,  Helena Bonham Carter ,  James Badge DaleSenaryo : Ted Elliott ,  Terry Rossio ,  Justin HaytheYapımcı : Johnny Depp ,  Jerry Bruckheimer
Film ÖzetiAsıl adı John Reid olan Lone Ranger lakaplı bir kovboyun, Kızılderili ruhani yardımcısı Tonto ile haksızlıklara karşı verdiği mücadeleyi anlatan ünlü TV dizisinin sinema versiyonuyla beyaz perdeye aktarılıyor. Yapımcılığını Jerry Bruckheimer ve yönetmenliğini Gore Verbinski'nin yaptığı filmin baş rollerini ise Johnny Depp, Armie Hammer ve Tom Wilkinson paylaşıyor.



Acil AramaThe Call

Vizyon Tarihi: 05 Temmuz 2013Yapımı : 2013 - ABDTür : Gerilim ,  Macera ,  PolisiyeSüre: 94 Dak.Yönetmen : Brad AndersonOyuncular : Halle Berry ,  Abigail Breslin ,  Morris Chestnut ,  Justina Machado ,  Ella Rae PeckSenaryo : Jon BokenkampYapımcı : Philip Cohen
Film ÖzetiJordan, 911 Acil yardım hattında santral görevlisi olarak çalışan bir kadındır. Bir gün merkezi arayan genç bir kız sesi evine zorla giren biri olduğunu ve hayatının tehlikede olduğunu söyler. Jordan ekipler evi tespit edip, kızı kurtarıncaya kadar, telefonda katili oyalamaya ve ikan etmeye çalışan Jordan başarısız olur. Genç kız ölür; dahası birbirini takip eden olayların bir seri katil işi olduğu ortaya çıkar. Bu arada Jordan'ın psikolojisi de altüst olmuştur. 




Sadece Tanrı AffederOnly God Forgives

Vizyon Tarihi: 05 Temmuz 2013Yapımı : 2013 - ABDTür : Dram ,  Gerilim ,  SuçSüre: 90 Dak.Yönetmen : Nicolas Winding RefnOyuncular : Ryan Gosling ,  Kristin Scott Thomas ,  Yaya Ying ,  Luke Evans ,  Oak KeeratiSenaryo : Nicolas Winding RefnYapımcı : Lene Børglum
Film ÖzetiNicolas Winding Refn ve Ryan Gosling'in Drive filminden sonraki yeni projeleri olan Only God Forgives, aksiyon ve şiddet dolu bir intikam hikayesi olarak niteleniyor. Polis katili bir uyuşturucu satıcısının kardeşinin intikamını almak için hayatını tehlikeye attığı filmin senaryosu yine yönetmen Refn'e ait.


*****

New York´ta 2 Gün2 Days In New York

Vizyon Tarihi: 05 Temmuz 2013

Yapımı : 2012 - Fransa

Tür : Komedi

Süre: 96 Dak.

Yönetmen : Julie Delpy

Oyuncular : Chris Rock ,  Daniel Brühl ,  Julie Delpy ,  Dylan Baker ,  Kate Burton

Senaryo : Julie Delpy

Yapımcı : Julie Delpy ,  Christophe Mazodier

Film Özeti

Julie Delpy’nin bağımsız romantik komedisi Paris’te 2 Gün’de Marion ve Jack, ilişkilerini canlandırmak için iki günlüğüne Paris’e gidiyorlardı. Bu 2007’deydi. Yıllar sonra, günümüzde, Marion ile Jack ayrılmıştır. Marion, New York’ta Mingus’la mutlu mesut (hatta biraz fazla mesut), kedileri ve önceki beraberliklerinden çocuklarıyla yaşamaktadır. Ne var ki, Marion’un (Delpy’nin gerçek babasının canlandırdığı) fazla neşeli babası, her daim azgın kız kardeşi ve onun rezil erkek arkadaşı aniden ziyarete gelir. Marion’la Mingus’un ilişkileri iki gün boyunca akıl almaz sınavlardan geçecektir, çünkü bu üç Fransızın ırkçı yaklaşımları, cinsellik konusundaki rahatlıkları sınır tanımamaktadır.

CinnetModus Anomali

Vizyon Tarihi: 05 Temmuz 2013

Yapımı : 2012 - Endonezya

Tür : Gerilim ,  Korku

Süre: 87 Dak.

Yönetmen : Joko Anwar

Oyuncular : Surya Saputra ,  Sadha Triyudha ,  Rio Dewanto ,  Hannah Al Rashid ,  Aridh Tritama

Senaryo : Joko Anwar

Yapımcı : Gadis Fajriani

Film Özeti

Bir adam ailesiyle birlikte tatile çıkarlar. Bu tatil ormanda yapılacak bir kamptır. İlk başlardan her şey normal giderken, bir anda karşılarına beklenmedik bir misafir çıkar. Bu misafirle birlikte adam zamanda bir boşluğa düşer ve kendinden geçer. Kendine geldiğinde ailesinden uzaklaştığını görür ve ormanda ailesini aramaya başlar. Aramaya başladığı sırada her yere dağılmış ve gömülmüş alarm saatleri bulur. Bununla birlikte zamanla yarıştığının farkına varır. 

Süperstar Superstar

Vizyon Tarihi: 05 Temmuz 2013

Yapımı : 2012 - Fransa ,  Belçika

Tür : Dram ,  Komedi

Süre: 112 Dak.

Yönetmen : Xavier Giannoli

Oyuncular : Cécile De France ,  Kad Merad ,  Louis-Do de Lencquesaing ,  Cédric Ben Abdallah ,  Frédéric Boismoreau

Senaryo : Xavier Giannoli ,  Marcia Romano

Yapımcı : Edouard Weil ,  Genevieve Lemal

Film Özeti

Bir geri dönüşüm merkezinde çalışan ve sıradan bir adam olan Martin, bir sabah uyandığındığında hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını fark eder. İşe gitmek için yola koyulan adam, metroda kendisiyle tanışmak, fotoğraf çektirmek ya da  imza almak isteyen insanlarla karşılaşır. Karşılaştığı durumu şaka ya da komik bir tesadüf olarak nitelendiren Martin, kısa bir süre sonra televizyonlarda ve internette kendi fotoğraflarıyla karşılaşmaya ve hakkında yazılar okumaya başlar. Martin ülke çapında ünlü biri olmuştur ve bunun farkında olmayan tek kişi odur! İşin garip yanı ünlü olabilecek ufacık bir yeteneğinin olmadığını ispatlamaya çalışır fakat itiraz ettikçe daha da ünlü biri haline gelir. Martin başına gelen bu tuhaf olayın altında yatan gizemi çözmeye çalışacaktır.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)