adscode
adscode

Burhan Kuzu İle Sürpriz Görüşme

Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Burhan Kuzu ile İstanbul'daki ofisinde sürpriz bir görüşme gerçekleştirdi...

Burhan Kuzu İle Sürpriz Görüşme
Eğitim
Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri bilgisayar bilimleri eğitimi ve haklarının 100 saatlik kurslarla dağıtılması ile ilgili sıkıntılarını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başdanışmanı ve Anayasa profesörü Burhan Kuzu'ya anlattılar. Görüşme İstanbul'daki ofisinde 2 saat sürürken, Burhan Kuzu öğretmenleri sabırla dinleyerek sıkıntılarını tek tek not aldığı öğrenildi. Öğretmenlere Cumhurbaşkanı ile konuyu ayrıntılı olarak görüşeceğine söz verdiği, öğretmenlerden ayrıca Recep Tayyip Erdoğan'a iletmek üzere bir mektup aldığı söylendi. 

100 Saatlik Kursla Öğretmen Yapılmasına Çok Şaşırdı

Öğretmenler, Burhan Kuzuya bilişim çağında 100 saatlik kurslar ile haklarının dağıtıldığını işlerinin alan dışı öğretmenlere verildiğini, işsiz kaldıklarından bahsettiği belirtilirken; 100 Saatlik BTR kurslarının bir hukuksuzluk olduğunu söyleyen öğretmenler kendisi de hukukçu olan Anayasa Profesörü Burhan Kuzu'nun bu hukuksuzluğu bitireceklerine inandıklarını söylediler. Burhan Kuzu 100 saatlik kurslara çok şaşırarak konuyu gerekli yerlerle mutlaka görüşeceğini söylediği öğrenildi..

Her Kademede Bilgisayar Bilimleri Eğitimi Şart

Öğretmenler okullarda her kademede bilgisayar bilimleri eğitiminin gerekli olduğunu Burhan Kuzu'ya anlattıkları, öğretmenlerin çocukların çağa ayak uydurabilmeleri için, bu çağın gerekli teknoloji becerileri ile donatılmaları gerektiğini söyledikleri, teknolojiyi bilinçli kullanan ve üreten gençlerin yetişmesinin ülkelerin ekonomisine etkisine dikkat çektikleri belirtildi.Burhan Kuzu'nun öğretmenleri sabırla dinlerken söylediklerini tek tek kısa notlar aldığı söylendi.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)