adscode
adscode

Ekstra Ödemeler Olmadan Borçlarını Yapılandırın

Birçok kişi bankalara olan borçlarını ödeyemedikleri için yapılandırmayı düşünürken bazen bankalar bu konuda bir işlem yapmazken aracı firmalar da çok yüksek bedeller talep edebiliyor.

Ekstra Ödemeler Olmadan Borçlarını Yapılandırın
Türkiye'den Haberler
İhtiyaç kredileri ya da kredi kartlarına borçları olan kişiler borçlarını çeşitli sebeplerden dolayı ödeyememeye başladıklarında hemen yapılandırma yoluna gitmek istiyorlar. Bu durumlarda kalındığında kişiler bankalara ayrı ayrı başvurularını yaparak yapılandırma talebinde bulunabiliyor. Ancak bankalar her zaman bu yapılandırma başvurularını kabul etmek zorunda olmuyor. Bu da kişilerin içerisinde girdikleri kötü durumdan kurtulması için bir yol bulamamaları anlamına geliyor. Bu sebeple bankalar ile anlaşmaları olan firmalara giden kişiler yapılandırma işlemi için başvuru yaparken belirli bir yüzde ile bu aracı firmalara da ödemeler yapıyor.

Ancak son dönemde Tekkredi sistemi sayesinde kişilerin bu bedelleri ödemesine gerek kalmıyor. İhtiyaç kredileri ya da kredi kartı borçları olan kişiler bu borçlarını en iyi şekilde kapatabilmek için Tekkredi.com sitesine başvurabiliyorlar. Bu siteye başvurularını resmi bir biçimde yapan kişilerin sahip oldukları tüm kredi kartı borçları ve ihtiyaç kredileri tek bir bankada toplanarak yapılandırmaya gidiliyor. Bu yapılandırma işleminde borçların ödenmesi işlemi Tekkredi sistemi tarafından yapılmıyor. Bu işlemlerde yalnızca anlaşmalı olan bankalar ile bu Tekkredi sistemi yetkilileri görüşüyor. Böylece bu sistem üzerinden borçların yapılandırılması mümkün oluyor.

Bu işlemlerde başvurularını Tekkredi.com sitesine yapan kişilere teklifler sunulurken kişiler her yönden uygun gördükleri teklifleri rahatlıkla kabul ediyorlar. Bu işlemlerde Tekkredi sisteminden herhangi bir borç ödemesi işlemi gelmiyor. Buna ek olarak kullanıcılar da yalnızca 9.99 TL olan hizmet bedelini Tekkredi sistemi için veriyor. Borçlarının miktarı ile orantılı olan bir ödeme sistemi oluşturulmuyor. Bu durumda yalnızca anlaşmaları bankalar ile aracı olan firma kişilerin girdikleri borç batağından çıkmasını sağlıyor. Bu işlemlerde kişilerin atmaları gereken adımlar da bulunurken bu atımların tamamen belirtilen şekilde yapılması gerekiyor. Bunlar resmi ve onaylı işlemler olduğundan kişilerin belgelerini en iyi şekilde hazırlaması ve verilen tarihlerde gerekli işlemleri yapması gerekiyor.

Genel olarak kişilerin aylık ödemelerinde maksimum ödeyecekleri bedeller belli oluyor. Eğer kişiler bu bedeli ödemesine rağmen aylık ödemeleri gerekli olan bedeli tamamen ödeyememiş oluyorlarsa bu durumda yapılandırma yapılıyorlar. Bazı kişiler yapılandırma işlemlerinde toplamda daha yüksek bir bedel ödeyecekleri için uygun bir işlem olarak görmüyor. Ancak borçlarını gerektiği gibi ödeyemeyen kişiler bu durumda da faiz görecekleri için normal şartlarda da ödeyecekleri ana borçları daha yüksek seviyelerde oluyor. Bu sebeple de yapılandırma sayesinde daha düşük taksitleri daha yüksek sayılarda rahatlıkla ödeyen kişiler faiz ödemek zorunda kalmadan borçlarını ödüyor. Borçlarının ne zaman tamamlanacağını da rahatlıkla gören kişiler buna göre hayatlarını dizayn ederek ödeme planlarını oluşturuyor. Böylece borçlarından uzun vadede kurtulmuş oluyor.
 
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)