adscode
adscode

En Çok Bu Android Uygulamaları Kullanılıyor

Android telefon ve tabletler her gün milyonlar oyun ve uygulamalar indirilmekte.İşte kullanıcılar tarafından en çok indirilen uygulamalar

En Çok Bu Android Uygulamaları Kullanılıyor
Bilim Teknoloji
QuickPic
Android cihazınızın galeri uygulamalasından memnun değilseniz ya da alternatif bir fotoğraf galerisi arıyorsanız, QuickPic adlı uygulamayı denemek isteyebilirsiniz.
Hızlı, hafif ve çevrimiçi depolama servisleri ile bağlantılı olarak çalışabilen QuickPic, kullanabileceğiniz başarılı ve işlevli galeri uygulamalarından biri.
 
Bluenote
Android cihazlar için geliştirilen material design görünüme sahip başarılı bir not alma uygulaması olan Bluenote, kullanım kolaylığı ile dikkat çekiyor.
Pek çok mod ve ek özellik sunan uygulamadaki notlar Android Wear'lı akıllı saatlerde görüntülenebiliyor.
 
Turbo Launcher
Özellikle giriş seviye Android telefon kullanıcılarının çok beğendiği Turbo Launcher, hızlı olması ve 3D yetenekleri ile çok başarılı.
3 boyutlu efektler, kendi saat widgeti gibi özelliklere sahip olan Turbo Launcher, hızlı bir launcher arayanların denemek isteyebileceği başarılı bir uygulama gibi görünüyor.
 
CM Locker
Milyonlarca Android kullanıcısı tarafından indirilen Clean Master'ın geliştirici tarafndan yayınlanan CM Locker, başarılı görünümü ile dikkat çekiyor.
Bildirim görüntülemesi de yapabilen CM Locker üzerinden müzik kontrolü ve hava durumu takibi gibi işlemler yapılabiliyor.
 
Yoyo
Türk girişimcilerin geliştirdiği araç paylaşım hizmeti Yoyo, denemek isteyebileceğiniz yeni bir uygulama olarak nitelendirilebilir.
 
Yaşadığınız çevredeki insanlarla araba paylaşımı yapabileceğiniz Yoyo, Android 3.0 ve üzeri bulunan cihazlara yüklenebiliyor.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)