adscode
adscode

ESOGÜ Eğitim Fakültesi'nde Topluma Hizmet Projesi Ürün Sergisi Açıldı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi bünyesinde yürütülen “Topluma Hizmet Projesi” kapsamındaki etkinliklerde, ortaokul öğrencileri tarafından üretilen ürünlerin tanıtılması ve yaygınlaştırılması…

ESOGÜ Eğitim Fakültesi'nde Topluma Hizmet Projesi Ürün Sergisi Açıldı
Etkinlikler
Proje yürütücüsü Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Asım Arı, projenin ESOGÜ Bilimsel Araştırmalar Komisyonu tarafından desteklendiğini ve genel amacının Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Sosyal Etkinlikler Yönetmeliği’ne göre okullarda uygulanan “Toplum Hizmeti Çalışmaları” programının geliştirilmesi olduğunu söyledi. Doç. Dr. Asım Arı bu kapsamda öğrencilere; planlı çalışma alışkanlığı edinme, kendini ve yeteneklerini tanıma, bireysel hedeflerini belirleme, çevre duyarlılığına sahip bir birey olma, girişimci olma, insan haklarına ve demokrasi ilkelerine saygı duyma, sorumluluk bilincine sahip olma gibi tutum, davranış ve becerilerin kazandırılmasının amaçlandığını ifade etti. 

Sergi açılışında ayrıca Ali Fuat Cebesoy Ortaokulu Müdürü Süha Girmen ve Şehit Yunus Baykal Ortaokulu Müdürü Hamit Çakmak’a projeye verdikleri destekten dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.      
                                                                                               
                                                                                 ESOGÜ Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)