adscode
adscode

FMV Işık Okulları'nda Ücretsiz Atölye Çalışmaları

Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Okulları, Nişantaşı Kampusu’nda çocuklar için ücretsiz “Haydi Işığa”etkinliklerine başladı. 15 Mart cumartesi günü, satranç ve perküsyon atölye çalışmaları, FMV Işık öğrencisi…

FMV Işık Okulları'nda Ücretsiz Atölye Çalışmaları
Etkinlikler
Misyonunu “iyi” insan yetiştirmek üzerine kuran ve çocukların öğrenim sürecinde önce mutlu olmaları gerektiğine inanan FMV Işık Okulları, bu yıl da ana okul ve ilkokul öğrencilerine yönelik eğlendirici ve öğretici etkinlikler düzenliyor. Nişantaşı Kampusu’nda başlayan etkinlikler, çocukların tatil günlerinde de keyifli ve verimli vakit geçirebilmelerini amaçlıyor.  

Cumartesi ve pazar günlerinde gerçekleşecek tiyatro, çeşitli atölye ve satranç etkinliklerine, FMV Işık öğrencilerinin yanı sıra, öncesinde kayıt yaptırarak dışarıdan da çocuklar katılabilecek. 15 Mart cumartesi günü saat 10.30-11.30 arasında ilkokul öğrencileri için satranç ve perküsyon atölye çalışmaları yapılacak.

Mart, Nisan, Mayıs ayları boyunca devam edecek ve tüm anne ve babalara açık olacak etkinlikler,  çocuklara bilgi ve becerilerini geliştirmek, eğlenceli bir etkinlik atmosferi içinde hayal dünyalarını genişletebilmek üzerine kurulu gösteri ve atölyelerden oluşuyor. Ayrıca ailelere neşeli bir hafta sonu vaad ediyor.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)