adscode

Giresun Belediyesi'nden Kitap Oyuncak Kumbarası Uygulaması

Giresun Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde hayata geçirilen Kitap ve Oyuncak Kumbarası, Giresun'u Türkiye'nin kitap ve oyuncak merkezi haline getirdi.Bir para kumbarası şeklinde tasarlanan 2,30…

Giresun Belediyesi'nden Kitap Oyuncak Kumbarası Uygulaması
Haberler


GİRESUN, TÜRKİYE'NİN KİTAP VE OYUNCAK MERKEZİ OLDU


"İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞIYOR"
Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu Türkiye'nin her şehrinden Giresun Belediyesi'ne kolilerce kitap ve oyuncak gönderildiğini, bu oyuncak ve kitapların, dezenfekte edildikten sonra kategorilerine ayrılarak yine gelen taleplere göre Türkiye'nin dört bir yanındaki ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını söyledi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 



"KİTAPLARIN KALBİ GİRESUN'DA ATIYOR"
"Türkiye'de ki kitapların kalbi, Giresun'da atıyor" diyen Başkan Aksu, "Bu ülkede hiç kitap yüzü görmemiş, hiç oyuncağı olmamış çocuklarımız var. Yine oyuncağı olmayan ana okullarımız var. Diğer yandan da yakılan kitaplar, çöpe atılan oyuncaklar da var. Fakat artık çeşitli, il, ilçe ve köylerde bulunan bu okullar veya kitap ve oyuncak talebinde bulunan vatandaşlar belediyemizi bu konuda bilgilendiriyorlar. Bizde onların istekleri doğrultusunda, kendilerine kitap ve oyuncak gönderiyoruz." dedi.

"YÜZLERCE TALEP VAR
Onlarca büyükşehir, il ve ilçe belediyeleri, üniversiteler, dernekler ve bir çok kurumun Giresun Belediyesi'nin patentli ürünü olan Oyuncak ve Kitap Kumbarası'nı kendi şehirlerinde uygulamak istediğini de ifade eden Başkan Aksu, "Bu projemiz patenetli bir uygulama olduğu için uygulamak isteyenler belediyemizi arıyorlar. Yüzlerce kurumdan talep var. Ancak biz bu ürünü üretmiyoruz. Yaptırmak isteyenlere projemizin çizimlerini ve detaylarını mail yoluyla gönderiyoruz. Sadece; kumbaranın üzerine 25 cm'lik "Giresun Belediyesi'nin tescilli ürünüdür." yazılı bir tabela koymaları şeklinde bir şartımız oluyor. Sanıyorum ki kumbaramız ülkemizin her noktasında uygulanacak. Bu durum bizi oldukça mutlu ediyor." diye konuştu.



www.egitimajansi.com







Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)