adscode

Google'dan Babalar Günü'nde Animasyonlu Doodle

Arama motoru Google Babalar Günü için animasyonlu bir doodle yayınladı. Babalar Günü hakkında tüm bilinmeyenler bu haberde. İşte Babalar Günü hakkındaki tüm ayrıntılar.

Google'dan Babalar Günü'nde Animasyonlu Doodle
Haberler





Bazı araştırmacılar tarih belirtmezken Babalar Günü'nün Batı Virginia'da ortaya çıktığını savunuyor. Bu araştırmacılar Batı Virginia'da yaşayan John Dowdy'nin annesi öldükten sonra onun yerini alan babası için böyle bir gün kutlanmasını istediğini söylüyor. Babalar Günü yapılan araştırmalara göre Virgini'da ortaya çıktığı iddia ediliyor. Dowdy babası için böyle bir gün kutlamak istiyordu. Çünkü annesini kaybetmişti. Babalar Günü için planlar yaptı

Arama motoru Google Babalar Günü için animasyonlu bir doodle yayınladı. Babalar Günü hakkında tüm bilinmeyenler bu haberde. İşte Babalar Günü hakkındaki tüm ayrıntılar Babalar Günü diğer bir araştırmacıya göre ise altıncı çocuğunun doğumunda hayatını kaybeden annesinden sonra babasının onlara verdiği emeğin karşılığında ona bir hediye sunmak istediler.Babalar Günü için hazırlıklar yaptı Babalar Günü 1920 yılında Washington Spokane'da kutlanmıştır Babalar Günü resmi olarak Amerika Birleşik Devletleri'nde kutlandı. Bunun için Amerika'da bir bildiri yayınlandı Babalar Günü ülkemizde 1980 yılından sonra kutlanmaya başlandı. Babalar Günü dinler arasında farklı günlerde kutlanabiliyor. 



Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)