adscode
adscode

​Hizmeti Ayağa Getiren Telefon Servisi : iPhoneclinic.net

Üç genç girişimci; Ali Tamgül, Cahit Bayramoğlu, İlhan Altunbey tarafından İstanbul’da kurulan iPhoneclinıc adlı iştirak, iPhone sahibi müşterileri için ayrıcalıklı bir hizmetle gündeme geldi.

​Hizmeti Ayağa Getiren Telefon Servisi : iPhoneclinic.net
Bilim Teknoloji

Üç genç girişimci; Ali Tamgül, Cahit Bayramoğlu, İlhan Altunbey tarafından İstanbul’da kurulan  iPhoneclinıc adlı iştirak, iPhone sahibi müşterileri için ayrıcalıklı bir hizmetle gündeme geldi. Girişimciler, iPhone ile ilgili problem yaşayan müşterilerinin ayağına giderek hizmet veriyor. iPhoneclinıc bu hizmetleriyle akıllı telefon servis sektöründe bir ilki gerçekleştiriyor.

Hizmet sektörünün her geçen gün daha da geliştiğini ifade edebiliriz. Bu anlamda müşterilerin ayağına giderek hizmet sunan birçok firma var. Ancak daha önce müşteri tarafından belirlenen adrese giderek telefon tamiri yapan bir firma ortaya çıkmadı. Bu bakımdan iPhoneclinıc, bir ilki ortaya koyuyor. İstanbul’daki tüm iPhone telefona sahip müşterilerinin yaşadıkları sorunu adreslerinde bir saat gibi kısa bir süre içerisinde çözüyor.

En çok iphone ekran kırılma sorunu için arıyorlar

iPhone ilgili en çok iphone ekran değişimi konusunda talep aldıklarını belirten iPhoneclinıc çalışanı Ali Tamgül, bununla ilgili şunları söyledi: “Müşterinin ayağına gidiyoruz. Bu durumdan herkes memnun. Çünkü bir saat kadar kısa sürede işi çözüyoruz. Üstelik her şey müşterimizin gözünün önünde gerçekleşiyor. Dolayısıyla bir güven söz konusu oluyor.”

iPhoneclinıc tarafından sunulan hizmete ulaşmak için site üzerinden randevu formu doldurulması yetiyor. Ardından arızayla ilgili bilgi almak için Ali Tamgül, Cahit Bayramoğlu veya İlhan Altunbey müşteriyle kısa sürede iletişime geçiyor. Bulunduğunuz adresi konum olarak atmanız veya açık adres olarak iletmeniz, iPhone teknik servis firması iPhoneclinıc çalışanlarını kısa sürede size ulaştırıyor.
 
 
 
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)