adscode
adscode

İdea Çocuk Akademisi'nin Minikleri Büyüledi

İdea Çocuk Akademisi öğrencileri yıl boyunca neler yaptıklarını muhteşem bir gösteri ile velilere sundu. Başrolünde öğrencilerinin olduğu gösteride bir birinden renkli ve eğlenceli showlar vardı.

İdea Çocuk Akademisi'nin Minikleri Büyüledi
Okullardan Haberler

Michael Jackson'dan John Travolta'ya Uzay Dansından piyano resitaline kadar farklı yelpazeden kesitler izledik. Kültürümüzü yeni nesillere sevdirmek ve öğretmek için halk dansları  dersi ile yıl boyu çalışmaları yapan minikler Bolu yöresinden Yeşil Ördek, Ege yöresinden Zeybek ve türküler eşliğinde halk danslarını sergilediler.

Bale grubunun Karlar Ülkesi filminin müziği eşliğindeki gösterisi de seyircilerden beğeni aldı. 

Ritm Show ile minik parmakların dansı, salsa ile uçan ayakları isledik. Beyaz dans ve caz ile kulakların pasını sildiler.  

İdea Çocuk Akademisi çocuk korosu Türkçe ve İngilizce olarak söyledikleri şarkılarla velileri coşturdular. Gösterinin sonunda çocukların başlarından aşağıya yağdırılan konfeti ve balonlar sahneyi bir anda şölen alanına çevirdi. Bu sürprizle çılgına dönen çocukların mutlulukları gözlerinden okunuyordu. 

İdea Çocuk Akademisi: 

Eğlence merkezli öğrenme sistemi ile mutlu bir çocukluğun kapılarını aralamayı hedefleyen İdea Çocuk Akademisi, butik bir okul olarak 2007 yılında Maltepe’de  kuruldu.

Eğitimci Hülya Yüksel tarafından kurulan ve Aslı Mete'nin idareciliğini yaptığı kurum anne sıcaklığından çıkmış ve ilk kez okulla tanışacak çocuklara özenli bir eğitim sunuyor.

Okul müdürü Aslı Mete araştırıp keşfederek öğrenmeleri için ortam oluşturmaya çalıştıklarını, proje ve sunumlarla çocukların özgüven ve özgürlüğüne katkı sağlamayı hedeflediklerini belirtti.

Satrançtan baleye, halk danslarından perküsyona kadar farklı branşlarla tanışan çocukların küçük yaşta ilgi alanları oluşması sağlanıyor. Araştırıp keşfederek öğrenmeleri için ortam oluşturan İdea, proje ve sunumlarla da çocukların özgüven ve özgürlüğüne katkı sağlamayı hedefliyor.  İngilizce dersleri ile taçlandırılan eğitim kalitesini önümüzde ki yıllarda  da aynı çizgide sürdürmeyi hedefliyor. 



GALERİ İÇİN TIKLAYIN!


 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)