adscode
adscode

İstanbul Şehir Üniversitesi Executive MBA Programı Başlıyor

​İstanbul Şehir Üniversitesi’nin İşletme Yönetimi alanında uzmanlaşmak isteyen kişiler için özel olarak hazırladığı Executive MBA Programı 29 Eylül 2014 tarihinde başlayacak.

İstanbul Şehir Üniversitesi  Executive MBA Programı Başlıyor
Eğitim
ŞEHİR Executive MBA programı 4 yıldır öğrencilerine küresel iş ortamında başarılı olmak için gerekli işletmecilik, yönetim ve liderlik becerilerini kazandırıyor.

Dünyadaki güncel akademik ve pratik birikimin yanı sıra Türk iş dünyasına özgü ve dinamik bir program olarak tasarlanan ŞEHİR Executive MBA akademik başvuruları devam ediyor. Global bir perspektife sahip liderler yetiştirmek için yola çıkan ŞEHİR Executive MBA programı bugünün ve geleceğin liderlerini yetiştirme yolunda dördüncü yılını tamamladı.

“Küresel vizyona sahip liderler yetiştiriyoruz”

2014-2015 yılı programının 29 Eylül 2014 tarihinde başlayacağını aktaran Yrd. Doç. Dr. Gökçen Arkalı Olcay şunları söyledi: “Kendi alanlarında güçlü akademik ve iş deneyimine sahip öğretim üyeleri ile iş dünyasının öncü liderlerinin katılımı ile zenginleşmiş bir program sunuyoruz. Bu programı oluştururken temel felsefemiz dünya ekonomisinde giderek artan bir rol alan Türk şirketlerinin küresel vizyona sahip olmasına ve küresel arenada var olacak bu şirketleri bir biçimde yönetecek liderlerin en iyi şekilde yetişmesine katkıda bulunmaktı. Geldiğimiz noktada bu amaca mezun olduğumuz öğrenciler çerçevesinde başarıyla hizmet ettiğimizi söyleyebilirim. Programın multi fonksiyonel yapısı sayesinde öğrenciler seçtikleri modüllere göre genel yönetim, pazarlama, finans, insan kaynakları ve operasyon yönetimi gibi alanlarda uzmanlaşma olanağı bulabiliyor. Böylece öğrenciler eksik oldukları ya da uzmanlaşmak istedikleri alanlara kendi istekleriyle yönelebiliyorlar.”

Öğrenciler uzman bir kadrodan ders alma şansı yakalıyor

Bu programın kariyerinde ilerlemek isteyen yöneticiler için özel olarak tasarlandığını vurgulayan Yrd. Doç. Dr. Gökçen Arkalı Olcay, “Programımızın bir diğer önemli özelliği ise eğitmen kadromuz. Prof Dr. Mustafa Özel, Prof Dr. Cem Behar, Dr. Melih Bulu, Erkan Akdemir, Dr. Candan Karlıtekin gibi her biri alanında marka olmuş uzman isimlerden dersler almak öğrencilerimizin en önemli avantajı oluyor” dedi.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)