adscode
adscode

İstanbul'da kar yağışı akşam saatlerinde etkisini artıracak

İstanbul'un kar yağışı etkili oluyor. Sabah saatlerinde sulu kar şeklinde başlayan yağış yerini kara bıraktı. Kar kısa sürede yerleri beyaza bürüdü.

İstanbul'da kar yağışı akşam saatlerinde etkisini artıracak
Türkiyeden Haberler
İstanbul'un yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oluyor. Sabah saatlerinde sulu kar şeklinde başlayan yağış yerini kara bıraktı. Meteoroloji İstanbul Bölge Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, kar yağışıyla hava sıcaklığının yaklaşık 7 derece düşerek eksi değerleri bulması bekleniyor.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, kentte devam eden kar yağışı akşam saatlerinde etkisini artıracak. Kar yarın öğle saatlerinden hafifleyecek, cumartesi günü ise aralıklarla devam edecek.

İstanbul genelinde bugün, yarın ve cumartesi günleri de aralıklarla sürmesi beklenen yağışla, kar kalınlığı şehrin kuzey ve yüksek kesimlerinde 15, sahil kesimlerinde ise 5-10 santimetre arasında bir seviyeye ulaşacak.

Bu arada, İstanbul Büyükşehir Belediyesi de kar yağışı nedeniyle 7 bin personel, bin 347 araç ve iş makinesiyle, 9 bölgede 3 vardiya halinde görev yapıyor. Yol Bakım Daire Başkanlığı Kışla Mücadele ekipleri de dünden itibaren belirlenen güzergahlarda konuşlandırıldı.

Çalışmalar, Afet Koordinasyon Merkezinde (AKOM) oluşturulan kriz masasından yönetiliyor. Kriz masası ekipleri, merkezdeki ekranlardan tüm kenti takip ederek olası aksaklıklara anında müdahale ediyor.

CNN Türk

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)