adscode
adscode

İstanbul'da şiddetli patlama

İstanbul Vezneciler'de otobüs durağında bir patlama meydana geldi. DHA, patlamada polis aracının hedef alındığını ve yaralılar olduğunu bildiriyor. İlk gelen bilgilere göre patlamanın bomba yüklü araçla…

İstanbul'da şiddetli patlama
Türkiye'den Haberler

İstanbul Beyazıt 'ta patlama meydana geldi. Vezneciler metro durağı yakınlarındaki patlama, çevik kuvvet aracının geçişi sırasında meydana geldi. 
Patlama sonrası bölgeden silah sesleri yükselirken, bunun nedeninin bir çatışma olup olmadığı henüz belli değil. Olay yerine çok sayıda polis ekibi, ambulans ve bomba imha ekipleri sevk edildi. Yaralılar hastaneye ulaştırılmaya çalışılıyor.

Bu arada, polise yönelik saldırının ardından metro ve metrobüs seferlerinde aksamalar yaşanırken, Metroda, araçların Vezneciler durağında durmayacağı yönünde anons yapılıyor...

İKİNCİ PATLAMA İDDİASI

İlk patlamanın Beyazıt Karakolu'nun önünde meydana geldiği de belirtiliyor. Bu patlamanın ardından ikinci bir patlama daha yaşandı. Bu patlamanın doğalgazdan kaynaklandığı iddia ediliyor.

İlk patlamanın bomba olduğu yönünde, Çevik Kuvvet aracının geçişi sırasında park halindeki bir otomobilin patlatıldığı yönünde iddialar var. 

Bölgede geniş güvenlik önlemleri alındı. 










Ayrıntılar Geliyor...


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)