adscode
adscode

Kadın Eserleri Kütüphanesi'nden Kadın Başkana Plaket

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli’ ye Kadın Eserleri Kütüphanesi ve Bilgi Merkezi Vakfından, başarılı 'Kadın Dostu Belediyecilik' çalışmaları için teşekkür plaketi verildi.

Kadın Eserleri Kütüphanesi'nden Kadın Başkana Plaket
Türkiyeden Haberler
Kadınların geçmişini iyi tanımak, bu bilgileri bugünün araştırmacılarına derli toplu bir şekilde sunmak ve bugünün yazılı belgelerini gelecek nesiller için saklamak amacıyla kurulan Kadın Eserleri Kütüphanesi ve Bilgi Merkezi Vakfının düzenlediği etkinliğe, Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli de davetli olarak katıldı. Türkiye‘nin İlk İlçe Kadın Aile Hizmetleri Müdürlüğünün kurulması, Avcılar’da yaşayan kadınların sosyal hayata daha fazla kazandırılması, kadının aile bütçesine destek olması, , kadınlar için düzenlenen eğitim ve sağlık seminerleri, kadınlar için açılan kurslar gibi birçok faaliyetin altına imzasını atan Başkan Dr. Handan Toprak Benli’ ye ‘Kadın Dostu Belediyecilik’ adına yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi verildi.

AVCILAR KADINLARI SOSYAL HAYATIN DAHA ÇOK İÇİNDE

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli teşekkür plaketini alırken yaptığı konuşmasında; “Kadın Dostu Belediyecilik anlayışımızla, kadının toplumsal, ekonomik hayata kazandırılması, güçlendirilmesi ve sosyalleşmesine yönelik gerçekleştirdiğimiz çalışmalar neticesinde bize plaket takdiminde bulunan Kadın Eserleri Kütüphanesi ve Bilgi Merkezi Vakfına teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)