adscode
adscode

Lübnanlılar'dan İlginç 'Hayattayım' Uygulaması

Her gün ölümle burun buruna yaşayan Lübnanlılar için geliştirilen "I Am Alive (Hayattayım)" uygulaması yoğun ilgi görüyor. Uygulama, telefon çekmediği durumlarda dahi aile üyelerine tek dokunuşla "hayattayım"…

Lübnanlılar'dan İlginç 'Hayattayım' Uygulaması
Dünyadan Haberler
Lübnan'da yaşayan Sandra Hassan isimli bir öğrencinin geliştirdiği ve I Am Alive ismini verdiği uygulama dünya çapında büyük ses getirdi. Uygulama pratikte her an ölümle burun buruna yaşayan Lübnan halkı için tasarlandı. Herhangi bir bomba saldırısı veya benzeri bir felaket sonrası kullanıcı uygulama sayesinde tek tuşla ailelerine 'I am Alive' yani 'Ben hayattayım' mesajını gönderebiliyor. Özellikle telefonların çekmediği veya sinyalin koptuğu durumlarda uygulama işlevini başarıyla yerine getiriyor.
 
4 BİN KİŞİ İNDİRDİ
 
Uygulamayı geliştirdiğinde bu denli ilgi göreceğini düşünmediğini söyleyen Hassan, bugüne dek 4 bin kişinin cihazına uygulamayı indirdiğini söyledi. 21 Ocak tarihinde yayınlanan uygulamada tek tuşa basılmasıyla 'I am alive #Lebanın #Latestbombing' tweet'i otomatik olarak Twitter hesabından paylaşılıyor.
 
Uygulamayı gören Pakistanlı ve Mısırlıların kendisine ulaştığını kaydeden Hassan, kendi ülkeleri için de uygulamayı kullanabilmek istediklerine dair taleplerle karşılaştığını söyledi.Lübnan'da yaşayan Sandra Hassan isimli bir öğrencinin geliştirdiği ve I Am Alive ismini verdiği uygulama dünya çapında büyük ses getirdi. Uygulama pratikte her an ölümle burun buruna yaşayan Lübnan halkı için tasarlandı. Herhangi bir bomba saldırısı veya benzeri bir felaket sonrası kullanıcı uygulama sayesinde tek tuşla ailelerine 'I am Alive' yani 'Ben hayattayım' mesajını gönderebiliyor. Özellikle telefonların çekmediği veya sinyalin koptuğu durumlarda uygulama işlevini başarıyla yerine getiriyor.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)